Цитат на деня: Как е Вучич? Да го цунеш от мене специално

Вучич и Борисов. Архивен кадър.

© Дневник

Вучич и Борисов. Архивен кадър.Как е Вучич? Да го цунеш от мене специално!"


Така премиерът Бойко Борисов се обърна към министъра на енергетиката на Сърбия Александър Антич по адрес на президента Александър Вучич. Министърът дойде на събитие в района на Кнежа, на което премиерът показа на този и други чуждестранни гости как върви строителството на следващия етап от "Балкански поток". Специалните поздрави за Вучич са, защото по думите на Борисов не вярвал, че този проект ще тръгне.


Борисов се обърна към министъра с "брато", а към представител на посолството с: "Къде си, бе, амбасада!" Министърът обяви, че когато в България се работи, Сърбия е доволна, на което премиерът отговори с виц, че сърбите докато свирят, българите работят.
Малко е прашно, вие сте свикнали само по килими да ходите в Сърбия, продължи премиерът, докато подканяше гостите да видят по-отблизо започващите строителни работи по трасето и където предложи да си направят "слика", която да се прати на Вучич, "че той не вярваше". "Гледай какви сме убавци". заключи премиерът, след като всички официални гости се наредиха около него за снимка.


По-рано сутринта имаше официална церемония по откриването на първия участък от "Турски поток" на българска територия. В излъчвано във "Фейсбук" профила на премиера пристигане в района на Кнежа изпълнителният директор на "Булгартрансгаз" Владимир Малинов обяви, че тази част от трасето ще минава през територията на 11 области, изпълнява се от консорциум с водеща фирма "Аркад" от Саудитска Арабия и е на стойност 1.1 млрд. евро без ДДС. Повече за проблемите по подписването на договора с "Аркад", след като бе избран за победител в обществената поръчка, четете тук. Това е и причината сред гостите да бъде зам.-министърът на енергетиката на Саудитска Арабия Аабед Абдулах Алсаадун.


Сръбският министър не можа заради мъгла да пристигне навреме за основното събитие за деня - пускането в експлоатация на първия участък от "Турски поток" на българска територия по-рано днес. Всички гости от сутрешното събитие дойдоха и в Кнежа, сред които посланици, зам.-министри от Унгария и Саудитска Арабия и др.Премиерът обяви строежа за грандиозен и обясни, че в нивите се правят магистрали, жп линии и газопроводи, "а едни само бърборат в София".


Докато пътуваше до мястото на събитието премиерът попадна на италианци, на които последователно каза чао, бонджорно, бене и накрая "аривидерчи".


Обяви, че "Балкански поток", както той нарича "Турски поток" през българска територия, е с 1 млрд. (в неуточнена валута - бел. а.) по-евтин от "Южен поток", който бе изоставен.


Очаква се в срок до 250 календарни дни да бъде изграден участък с дължина от около 308 км. от компресорна станция "Полски Сеновец", намираща се в землището на община Полски Тръмбеш, до българо – сръбската граница, посочва Министерството на енергетиката. През април 2019 г. "Булгартрансгаз" ЕАД определи за изпълнител на обществената поръчка участника Обединение "Консорциум Аркад", с когото сключи договор на 18.09.2019 г. Общата стойност на подписания договор при срок за изпълнение на дейностите до 615 календарни дни е в размер до 1.1 млрд. евро без ДДС. До момента изкопаната траншея е близо 5 км., а тръбите, които са в готовност за полагане са над 6 км. Почистената полоса на строителната площадка е 17 км.

Коментари (96)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1476 Неутрално

  А си мислехме, че повече не може да ни изненада (излага) Бойко...

 2. 2 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 291 Неутрално

  Големи поцелуйковци са гербаджиите...

 3. 3 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1476 Неутрално

  Дали и по Захариева не е пратил едно цуни-гуни на Путин?

 4. 4 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7363 Неутрално

  Писна ми да ни излага на всяка крачка... и вътре, и навън.

 5. 5 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 291 Неутрално

  Дали и по Захариева не е пратил едно цуни-гуни на Путин?
  —цитат от коментар 3 на Fiji


  Едва ли е пропуснал... :)

 6. 6 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 442 Весело

  А беше време, когато същият този лъжеше, че в ге.п мъжете се целуват с жени, а жените с мъже... (Ама той кмета на Симитли е виновен, че си върши добре работата...)

 7. 7 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3996 Весело

  Цуни го по шлифера!

  klimentm
 8. 8 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1248 Неутрално

  Тоя не го лови никаква скала за неуместност и простащина.

 9. 9 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 291 Неутрално

  Писна ми да ни излага на всяка крачка... и вътре, и навън.
  —цитат от коментар 4 на Роси


  И на мен ми писна, ама какво да се прави, глас народен, глас Божи... :)

 10. 10 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 442 Весело

  До коментар [#3] от "Fiji":

  Надявам се, по Захариева да е пратил за Захарова един кашон сапуни и някое флаконче "Българска роза", че не се трае вече.

 11. 11 Профил на hhhuuunnnn
  hhhuuunnnn
  Рейтинг: 544 Неутрално

  А беше време, когато същият този лъжеше, че в ге.п мъжете се целуват с жени, а жените с мъже... (Ама той кмета на Симитли е виновен, че си върши добре работата...)
  —цитат от коментар 6 на vhv


  колега, ченге от дс ли сте или само много ви се иска?

  нищо не прилича повече на Работническо Дело от Дневник
 12. 12 Профил на xm...
  xm...
  Рейтинг: 3052 Неутрално

  Бррррр ... Било е страшен разгул на разпищолилата се простотия, явно ...

 13. 13 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3996 Весело

  До коментар [#10] от "vhv":

  Там случая е неспасяем!

  klimentm
 14. 14 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 913 Неутрално

  Неприятен път желая на сърбите към евразия.....

 15. 15 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До коментар [#11] от "hhhuuunnnn":

  Колега, не съм ченге от ДС и никога не ми се е искало да съм. А самите ченгета от ДС - ДГД.!.

 16. 16 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3996 Весело

  До коментар [#11] от "hhhuuunnnn":

  Ах колко кофти е само да видиш че царя е гол!

  klimentm
 17. 17 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 279 Неутрално

  Този материал на Дневник няма нужда от коментар. Пропуснатото...

  "Граждани организират мирно бдение в подкрепа на европейското бъдеще на Северна Македония. Той ще се състои днес, 21 октомври, от 18:30 часа пред френското посолство в София.
  ...
  Ето пълния текст на апела към френския президент:

  Уважаеми г-н президент на Френската република,

  Във времена на усложняване на процесите в Близкия изток, нестихващата война в Сирия и интереса от всички страни към Балканите като вход към Европа, Европейският съюз има нужда от стабилни, сплотени и европейски Балкани. Отсъствието на Европа от този регион означава на нейно място да влезнат други сили, враждебни на нея. Решението Република Северна Македония – сърцето на Балканите, да не бъде поканена за започване на преговори с ЕС е особено опасно както за самата Северна Македония, която ще бъде тласната към политически хаос, антиевропейски позиции и управление, така и за целия региона, и Европа. Не бива да забравяме, че от Балканите започнаха много от най-страшните войни и тук едва до преди 18 години бе водена последната война на нашия континент.
  Не друг, а Франция даде на света принципите, които движат и Европейския съюз - принципите на мира и справедливостта - Liberté, égalité, fraternité (Свобода,Равенство, Братство). В Европа дългогодишните неприятели се сдобриха. Днес няма стари приятелства, защото няма и стари врагове, но не бива и да създаваме нови неприятелства!

  Не друг, а Вие казвате: “В Европа ще вървим напред с тези, които искат да вървят напред. Няма да приемем компромис с ценностите си за тези, които искат да останат в периферията на историята.” Кой е показал по голямо желание и смелост да върви напред, ако не сегашните лидери в Северна Македония и нейните граждани? Ако те не бъдат възнаградени за това, Европа ще изгуби сърцата им. А, повярвайте ни, тук на Балканите най- важно е да спечелиш сърцата на хората - нещо, което противниците на Европа отдавна са разбрали и използват умело.

  Като граждани, които се възхищават на културата и на това, което Франция е дала на света, смятаме, че вашата страна винаги е била двигател и лидер на Европа. Очакваме от Вас да не отстъпвате от тази роля като преосмислите позициите си спрямо Република Северна Македония и намерите начин да ѝ дадете тласък към ЕС и стабилност. Неизвестно защо в центъра на Скопие бе издигната триумфална арка…Може би чака Вас? Европа има нужда от Лидери - бъдете новият Де Гол. Спечелете сърцата на гражданите на Северна Македония и ще се радвате на истинска победа –победа за всички европейски граждани.

  Да живее Франция!
  Да живее Северна Македония!
  Да живее България!
  Да живее Обединена Европа!"

 18. 18 Профил на julesta
  julesta
  Рейтинг: 509 Неутрално
 19. 19 Профил на Schopenberg
  Schopenberg
  Рейтинг: 605 Гневно

  Умът ми не го побира с какво сме заслужили ТАКЪВ министър-председател, но явно си го заслужаваме. Егати падението.

  Navigare Necesse Est
 20. 20 Профил на stanchopansa
  stanchopansa
  Рейтинг: 457 Неутрално

  Ако Алеко беше жив, сега щяхме да четем "Бай Ганьо Премиер"

 21. 21 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4493 Неутрално

  До коментар [#9] от "bez_ime2":

  Да, но на онези 80% им се нрави!

 22. 22 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4493 Весело

  Полиглот е Баце! Тва сръбски, италЯнски, английски, френски. Нищо не може да Му се опре! 🤣😂

 23. 23 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Ти си дебил, баце. Селянин. Ама от израснал с филия мас пожарникар, бодигард на комунист не може да се очаква друго.

 24. 24 Профил на Kamenarski
  Kamenarski
  Рейтинг: 445 Неутрално

  Като селски кмет пред ловната дружинка...

  НЕ ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ НА ТРОЛА! ТЕ ПЕЧЕЛЯТ ДЕНЬГИ И ОТ ТОВА!
 25. 25 Профил на star bastun
  star bastun
  Рейтинг: 2136 Весело
 26. 26 Профил на SaveBG
  SaveBG
  Рейтинг: 383 Неутрално

  Виж са брато,
  да вземеш да го цунеш 'убаво.
  КажИ и на амбасата,
  че ше му смЕниме фасадата,
  Ела тука да си прайм слика,
  че съм най-лепиО от наш'та клика...

  Рефрен от парчето "Турбомутроселски рап" с изпълнител Главнак Б...

 27. 27 Профил на nv
  nv
  Рейтинг: 1339 Весело

  Той си е мислил, че "цунеш" звучи по като на сръбски. На сръбски целувка е "poljubac", а целувам в инфинитив е "poljubiti". Можел е да каже "Poljubi Vucica od mene".

  Norman Granz предпочита правителство на БСП с премиер Корнелия Нинова
 28. 28 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3663 Весело

  До коментар [#25] от "star bastun":

  Така е ....
  А умно красивата интелигенция нека му завижда......
  Всички са доволни.

  Bukalemun
 29. 29 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2354 Неутрално

  "Бате к*ре, бат Бойку ноу венодзну му ффффллиидза ън народо цоц тея лафове. Алеллелелелелелелел, бат-коуууууу, ънпрау ги цели у кръвната група!"

  По време на Костов България написа приказка - от държава с хиперинфлация до български лев, равностоен 1:1 на германската марка. По време на Петков можем да напишем втората си приказка - от бананова република, в която премиерът спи върху пачки и кюлчета по светлия пример на идола си Пабло Ескобар, до държава с нулева корупция
 30. 30 Профил на MyTwoCents
  MyTwoCents
  Рейтинг: 708 Разстроено

  Не мога да не свържа цитата на Бойко с два други цитата:
  На дьо Местр – „Всеки народ заслужава управниците си“, и на Славейков – „Не сме народ, а мърша!“

  @)----,--'--
 31. 31 Профил на MyTwoCents
  MyTwoCents
  Рейтинг: 708 Неутрално

  Ти си дебил, баце. Селянин. Ама от израснал с филия мас пожарникар, бодигард на комунист не може да се очаква друго.
  —цитат от коментар 23 на arcanum


  Да, и разбирането му за политиката не е мръднало от нивото на разговори на маса с ракия и салата и отвреме на време по една плесница по задника на стопанката...

  @)----,--'--
 32. 32 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4775 Неутрално

  Ти си дебил, баце. Селянин. Ама от израснал с филия мас пожарникар, бодигард на комунист не може да се очаква друго.
  —цитат от коментар 23 на arcanum


  Всъщност, пожарникар е една от най-достойните професии. Дано не ти се налага да се убедиш в това.
  Опорката за бодигард на комунист е мазна лъжа. Борисов охраняваше Тато след свалянето му като ПЛАТЕН охранител.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 33. 33 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 3663 Неутрално

  До коментар [#20] от "stanchopansa":

  Ако Алеко беше жив.....
  =======
  2% живот му стига ......
  Останалите 98 са за Слави.....

  Bukalemun
 34. 34 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3452 Неутрално

  Симпатизантите харесват свежия народен хумор... 😈

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 35. 35 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4493 Неутрално

  До коментар [#23] от "arcanum":

  Дебшл, дебил, но печели гласовете на онези 80%!

 36. 36 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 442 Весело

  До коментар [#22] от "vassilun":

  И японски. Може да брои до 10...

 37. 37 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4493 Неутрално

  До коментар [#34] от "Norman Granz":

  "Симпатизантите" са онези 80%!

 38. 38 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4493 Весело

  До коментар [#36] от "vhv":

  Аз пък зная как е на японски "три диаманта"! 😂🤣

 39. 39 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3936 Весело

  "Борисов се обърна към зам.-министъра с "брато", а към представител на посолството с: "Къде си, бе, амбасада!" Зам.-министърът обяви, че когато в България се работи, Сърбия е доволна, на което премиерът отговори с вица, че сърбите докато свирят, българите работят."

  В каквато среда си израсъл и оформял себе си през годините, общо взето такъв си оставаш и докрая.....Нал тъй, батка ?

 40. 40 Профил на MyTwoCents
  MyTwoCents
  Рейтинг: 708 Неутрално

  Опорката за бодигард на комунист е мазна лъжа. Борисов охраняваше Тато след свалянето му като ПЛАТЕН охранител.
  —цитат от коментар 32 на Alarmstufe: Rot


  И кое е лъжа? Тато комунист беше ли – беше, Бойко беше ли му бодигард – беше. И има ли безплатен охранител, че да изтъкваме каква огромна разлика е да си платен такъв?

  Защото като се замислиш, то си е малко като да си имаш жена и да си имаш платена жена...

  @)----,--'--
 41. 41 Профил на kykyyy
  kykyyy
  Рейтинг: 460 Неутрално

  Няма равен Боку ... Само с Орбан може би, ама пусто езиковата бариера не му позволява да се развихри.

 42. 42 Профил на ppopov_67
  ppopov_67
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Ако бях на Вучич, след тия изпълнения на БМБ, който отдавна вече е надминал хитреца от Правец по изцепки и идиотщини, щях да му пусна Сретан Йосич.

 43. 43 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 4194 Весело

  "Докато пътуваше до мястото на събитието премиерът попадна на италианци, на които последователно каза чао, бонджорно, бене и накрая аривидерчи."

  Италианците сигурно са си помислили, че са срещнали някой луд български мафиот.... :-D

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 44. 44 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 931 Неутрално

  " - Какво ядете там, круша ли? Браво! Я да видим, тъй както съм легнал, мога ли изяде една круша. Благодарим! Отде ги взимате вий тези неща?

  - Купуваме ги - отговаря едва сдържано един от нас.

  - Тъй ли? Браво! - одобрява той с пълни от сочната круша уста. - Аз обичам круши."

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 45. 45 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 1161 Неутрално

  "Премиерът обяви строежа за грандиозен и обясни, че в нивите се правят магистрали, жп линии и газопроводи, "а едни само бърборат в София"."

  Нема равен.

 46. 46 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 442 Весело

  До коментар [#38] от "vassilun":

  Ако го знаеш на още 2-3 езика, по скалата на тиквата, си полиглот.

 47. 47 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 931 Неутрално

  Полетът на въображението на Алеко е успял да достигне до идеята, Бай Ганьо министър, но както обикновено реалността може да надхвърли и най-смелите фантазии.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 48. 48 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 3936 Весело

  До коментар [#34] от "Norman Granz":

  "Симпатизантите харесват свежия народен хумор..."

  С лек мутреещ оттенък, но пък скрит зад държавниèско непринудено поведение, което "пише история".....

 49. 49 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 442 Весело

  До коментар [#41] от "kykyyy":

  За щастие, бих казал. Не искам и да си представям, какво излагане щеше да е, този илитерат, ако можеше да каканиже английски, на нивото на бареков...
  Така поне простотиите се тушират, от професионалните преводачи.

 50. 50 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4775 Неутрално

  До коментар [#34] от "Norman Granz":"Симпатизантите" са онези 80%!
  —цитат от коментар 37 на vassilun


  Така казва и др. Ива Христав.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 51. 51 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1695 Неутрално

  Той Бойко е необвързан,.....що да не се пробва.....

 52. 52 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4493 Любопитно

  До коментар [#50] от "Alarmstufe: Rot":

  Познахте се, а? 🤣😂

 53. 53 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2709 Неутрално

  Някой трябва да остане след Юнкер все пак

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 54. 54 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4775 Неутрално

  До коментар [#52] от "vassilun":

  А вие го припознахте и го цитирате.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 55. 55 Профил на MPetr
  MPetr
  Рейтинг: 1695 Неутрално

  Ъх да ииии, ..........ами обича те бе... дебил.......

 56. 56 Профил на razor
  razor
  Рейтинг: 713 Весело

  До коментар [#36] от "vhv":Аз пък зная как е на японски "три диаманта"! 😂🤣
  —цитат от коментар 38 на vassilun


  И аз знам. Превежда се като "хубава кола" :))

 57. 57 Профил на daskal1
  daskal1
  Рейтинг: 4018 Весело

  До коментар [#7] от "klimentm":

  Бай ти Ганьо ряпа да яде пред Бойко, я колко сме напреднали в дипломацията благодарение на неговото премиерско усърдие :-)

 58. 58 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 291 Неутрално

  До коментар [#9] от "bez_ime2":Да, но на онези 80% им се нрави!
  —цитат от коментар 21 на vassilun


  Както казваха в един филм: "Хюстън, имаме проблем"... :)

 59. 59 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1181 Неутрално

  Тоз тюфлек надмина и Бай Ганя ... голямо "постижение" :)

  простотията ходи по хората, затова обичам животните ...Цъкам само "+" ... но не на всеки!
 60. 60 Профил на Günther
  Günther
  Рейтинг: 559 Неутрално

  Бате е стратег и геополитик с главно "Г"! Не случайно така свойски потупва зад вратовете сърбетата :-))))

  "Alle bisherigen Bewegungen waren Bewegungen von Minoritäten oder im Interesse von Minoritäten. Die proletarische Bewegung ist die selbständige Bewegung der ungeheuren Mehrzahl im Interesse der ungeheuren Mehrzahl." - Karl Marx, Friedrich Engels, Manifest der Kommunistischen Partei. MEW 4, S. 472
 61. 61 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 291 Неутрално

  Умът ми не го побира с какво сме заслужили ТАКЪВ министър-председател, но явно си го заслужаваме. Егати падението.
  —цитат от коментар 19 на Schopenberg


  Единственото, с което се успокоявам е, че можеше Ниновица или Карадайъ да са премиери...

 62. 62 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3434 Любопитно

  Единственото, с което се успокоявам е, че можеше Ниновица или Карадайъ да са премиери...
  —цитат от коментар 61 на bez_ime2


  И ако един ден дойдат и го сменят, по какво ще познаем,

  че са дошли,и че нещо е "сменено" ?!?!?!?!

 63. 63 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 442 Весело

  До коментар [#51] от "Marin Petrov":

  Бе, "да се пробва", ама Вучич носи 62 номер обувки, не 42, като кмета на Симитли...
  Да внимава, че да не се наложи, да си кара жипката по корем...

 64. 64 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1181 Неутрално

  [quote#61:"bez_ime2"][/quote]

  Евтина гербаджийска мантра ...

  простотията ходи по хората, затова обичам животните ...Цъкам само "+" ... но не на всеки!
 65. 65 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2709 Весело

  До коментар [#58] от "bez_ime2":

  Верно ли е от филм?

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 66. 66 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 442 Весело

  До коментар [#60] от "Günther":

  Дали "потупва така свойски зад врата" и путин?...

 67. 67 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 291 Неутрално

  [quote#62:"Hawaii"][/quote]

  Ще ни извадят от ЕС и НАТО...

 68. 68 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 291 Неутрално

  До коментар [#58] от "bez_ime2":Верно ли е от филм?
  —цитат от коментар 65 на дерибеев


  Дерибеев, ти да не си работил в НАСА по това време?

 69. 69 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 291 Неутрално

  [quote#61:"bez_ime2"]
  —цитат от коментар 64 на ь
  Евтина гербаджийска мантра ... [/quote]

  Комрад, нямам нищо общо с герберите, за да коментираш нещо, първо трябва да го разбереш...

 70. 70 Профил на Росен съм аз и голем капут
  Росен съм аз и голем капут
  Рейтинг: 272 Неутрално

  Пак е добре, като не е казал: " Как е Вучич, да го е.а в г.за". Ама той и този момент ще дойде.....

 71. 71 Профил на baby shark
  baby shark
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Кърти мивки. само така!!!

 72. 72 Профил на Владислав Димитров
  Владислав Димитров
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Не искам да живея на тази планета повече.

 73. 73 Профил на тулса
  тулса
  Рейтинг: 3098 Неутрално

  До коментар [#3] от "Fiji":Дали и по Захариева не е пратил едно цуни-гуни на Путин?
  >>> Не знам за цуни гуни, ама тя ще трябва да замазва и гафа от смелото си, но напълно илзишно заявление на МВР. Никой не му пречеше на Бойко или на Радев да прескочи до Белград онзи ден, когато Путин и Медведев бяха там по повод освобождението на Белград. Аз, като син на човек, сражавал се в Първа Българска армия ..смятам, че имаме известно отношение и към това историческо събитие.

 74. 74
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 75. 75 Профил на Нефертити
  Нефертити
  Рейтинг: 1678 Весело

  Бацко трябваше и по една люта ракийка да ги черпи :)

  Предразсъдъците са за ограничените.
 76. 76 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2063 Весело

  "Как е Вучич? Да го цунеш от мене специално!"

  Не беше зле да уточни, къде по-конкретно да го цуне!

  I Want To Believe
 77. 77 Профил на тулса
  тулса
  Рейтинг: 3098 Любопитно

  Интересно ми е, че повечето от присмиващите са на ....непринудения хумор на премиера, звучат не по-малко просташки, а някои дори го надминават.

 78. 78 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2689 Неутрално

  До коментар [#73] от "тулса":

  До коментар [#3] от "Fiji":....Никой не му пречеше на Бойко или на Радев да прескочи до Белград онзи ден, когато Путин и Медведев бяха там по повод освобождението на Белград.....
  —цитат от коментар 73 на тулса


  Никой не им е пречил, но и никой не ги е поканил. Ако трябва да се сърдите на някого то това са сърбите и руснаците, които по този начин задружно са отрекли българския принос към освобождението на Югославия. Което си е класика в жанра.

 79. 79 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 1605 Весело

  .......ВЕЛИКАН.........!!!!.......ееее......БАЦКО.......!!!!!......ВЕЛИКАН.........

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 80. 80 Профил на тулса
  тулса
  Рейтинг: 3098 Неутрално

  До коментар [#78] от "Един препатил":Никой не им е пречил, но и никой не ги е поканил. Ако трябва да се сърдите на някого то това са сърбите и руснаците, които по този начин задружно са отрекли българския принос към освобождението на Югославия
  >>>> Изказването на нашата Захариева за официалното ни становище за освобождението на Югославия и на ред други източноевропейски страни като, не беше ли някъде преди месец? Може би и това е била една от причините за непоканване на български официални лица( а може и да е имало, но е било деликатно отклонено..) .
  Да добавим и че 2018 Нетаняху и Вучич даже крачеха до Путин в този марш на безсмъртния полк или както там се казваше. Нещо не помня българско участие.
  Между другото днес Нетаняху навършва 70 години, на което е посветена цяла фотогалерия в руски медии(газета.ру например) , а за посещението на Захариева не виждам и ред до този момент. Пак едно необяснимо пренебрегване на страната ни.

 81. 81 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2598 Неутрално

  Ха, ха :)

  Баце пак цепи, а умно-красивия рев може само да ме радва. :)

  Хубавото е, че инфраструктурата се развива, Баце взема умнокрасивите за гаргара, а те му се връзват. И следващия път ще се чудят хората, що па ще изберат Баце. :)

 82. 82 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2598 Неутрално

  Не искам да живея на тази планета повече.
  —цитат от коментар 72 на Владислав Димитров


  Изключи си нета и тв-то и всичко ще си дойде на мястото. :)

 83. 83 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2598 Неутрално

  Да, и разбирането му за политиката не е мръднало от нивото на разговори на маса с ракия и салата и отвреме на време по една плесница по задника на стопанката...
  —цитат от коментар 31 на MyTwoCents


  Важното е, че работи обаче. :)

  Междувременно аз бях голям фен и на Царя, но тука пак го плюехте.

 84. 84 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2626 Неутрално

  Зависи. Ако министърът и амбасадата също са гангстери, тонът е бил премерено изящен и напълно уместен.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 85. 85 Профил на dc_ken
  dc_ken
  Рейтинг: 232 Неутрално

  За далновидните симпатизанти на ГЕРБ, както и на тези с по-неангажиращите асипрации от рода на "абе не са цвете за мирисане, ама няма кой друг", важното е да се върши работа, а не да се плямпа. Очевидно е, че премиерът е взел присърце тези настроения.

 86. 86 Профил на Gai-jin
  Gai-jin
  Рейтинг: 527 Неутрално

  До коментар [#81] от "realguru":

  Твоят Баце е толкова задръстен, че никого за нищо не може да вземе. Дори и себе си!
  Колкото по-скоро спре да бръщолеви глупости, толкова по-скоро хората ще започнат да гледат на България малко по-сериозно.

 87. 87 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2014 Неутрално

  До коментар [#81] от "realguru":

  https://www.youtube.com/watch?v=VRCD70Cokno

  Обходният път на Габрово. пелтешевци, кметове и сие да гледат:))
  Да обърнат внимание и на природата:))

 88. Бойко може само да му цуне курац на Вучич.............особено за магистралите!

  Очите ти могат да те излъжат, не им вярвай!
 89. 89 Профил на Chung Kuo
  Chung Kuo
  Рейтинг: 232 Весело

  До коментар [#22] от "vassilun":И японски. Може да брои до 10...
  —цитат от коментар 36 на vhv


  На японски си има дума за баце - Bakayaro. :)

 90. 90 Профил на BiGman1
  BiGman1
  Рейтинг: 2596 Весело

  До коментар [#72] от "Владислав Димитров":


  Не искам да живея на тази планета повече.
  —цитат от коментар 72 на Владислав Димитров


  Връщай се на червената планета...то и така бъркате Марс с Маркс...

 91. 91 Профил на Пешката
  Пешката
  Рейтинг: 1203 Неутрално

  Малко е прашно, вие сте свикнали само по килими да ходите в Сърбия, продължи премиерът,
  ----
  Баце ги бъзика по бай Тошовски. гоУем!

  Ако го боли, както го мързи, отдавна да е умрел.
 92. 92
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 93. 93 Профил на Бланш
  Бланш
  Рейтинг: 2020 Неутрално

  Баце ви май, нещо се докача. Широко му е :-))))

 94. 94 Профил на Николов
  Николов
  Рейтинг: 1778 Неутрално

  Не разбирам критиката. В репликите на Баце няма нищо вулгарно (за разлика от някои от постингите).

  Той просто се държи непринудено, а не като надут пингвин.

  И за това вече второ десетилетие гази на всички избори "умните" дето са прекалено умни или образовани за да бъдат разбрани от бачкера с потник (и на които явно не им пука дали той ще ги разбере).

  Но се питам кой, всъщност, е умният щом на тези образовани люде някои простички неща им убягват.

 95. 95 Профил на sstefanov74
  sstefanov74
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Служител на фирмата Му подава каска, Той я отказва.
  - Не давате много добър пример така...
  - Не давам, ама сплесква ми косата - и се поглажда по плешивото теме...
  Голям шоумен, сбъркал си е професията... :)

 96. 96 Профил на Владислав Димитров
  Владислав Димитров
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#72] от "Владислав Димитров":
  —цитат от коментар 90 на BiGman1


  Те мъжете, които се целуваха едно време, бяха за червената планата.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK