Цитат на деня: Учителите са най-масовите разпространители на клипове с агресия между деца

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (25)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на lobster
  lobster
  Рейтинг: 28 Неутрално

   Всеки сам си преценЯ какво и как да споделя ;-)

  Бизнесмен-комунист и религиозен комунист влизат в един бар. Кой е по-жадния?
 2. 2 Профил на Сара
  Сара
  Рейтинг: 637 Неутрално

  Е,и? Хората трябва да знаят какви ужаси стават в училищата. Най-вече родителите. А учителите са тези, дето знаят най-добре последиците от евроатлантическите ценности!

 3. 3 Профил на dorn
  dorn
  Рейтинг: 1479 Неутрално

  Нагъл и лъжлив. Тоя "координатор" не трябва да се допуска до никакви публични длъжности. Не познавам нито един учител, който би си позволил това в което го обвинява автора на цитата от заглавието.

 4. 4 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7233 Неутрално

  Учителите за това ли протестират за високи заплати,за да са разпространители на клипове с агресия между деца в социалните мрежи.

 5. 5 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 1511 Весело

  Правно наказание за тези, които качват и разпросраняват? Значи 3/4 от учителите трябва да бъдат подведени под отговорност - те са най-масовите разпространители на клипове, които показват насилие и агресия между деца
  ***********************************

  Ако този човек е казал точно това, ако той беше французин или немец - жална му майка, даскалските синдикати щяха да му отровят живота доживотно!
  За щастие, този човек е българин. Това си има и своите плюсове понякога ;)

  Мараба, С-ДС доносници!
 6. 6 Профил на Васик
  Васик
  Рейтинг: 1264 Неутрално

  За първи път чувам тази новаторска теория, че учителите си нямат друга работа, а по цял ден качват в мрежата клипове с детско насилие. Ще ми е интересно Апостолов да си доразвие мисълта.

 7. 7 Профил на робин от Крузо
  робин от Крузо
  Рейтинг: 383 Неутрално

  Хммм... абе другарю Георги Апостолов, как обществото ще разбере за насилието между децата, ако тези деяния се прикриват? Ще счупиш тъпомера уважаеми. Детските педадогически стаи отдавна не изпълняват задълженията си. Учителските съвети са неспособни от ограничения да контолират поведението на учениците си, не само от законови разпоредби, но и от „засегнати‘ ридители относно възпитанието на децата им. Съвременното общество в държавата ни отдавна е оставило грижата и отговорността за възпитанието на децата като задължение на детските градини, домове и училища. Ти какво предлагаш или дай да критикариме, защото по-лесно и безотговорно от това няма. Лек ден.
  Поздрави от Isla Robinson Crusoe

  Има хора, които пишат това което знаят, аз съм от другите, тези които знаят това което пишат.
 8. 8 Профил на the_flea
  the_flea
  Рейтинг: 1124 Гневно


  "Учителите са най-масовите разпространители на клипове с агресия между деца." Това каза на заседание на парламентарната Комисия по въпросите на децата, младежта и спорта координаторът на националния център за безопасен интернет Георги Апостолов.

  Както написах и под другата статия:
  Изследване? Доказателства? Или профилактично да наплюем учителите в 5-минутката на омразата?

  Там се споменава и ориентировъчно, че го правят 3/4 от учителите..... Пак питам - доказателства? Как се стига до този извод - следят се профили, IP адреси, проведени са анкети? При такива бомбастични изявления, господинът може ли да ги защити с доказателства?

  Истината НЕ Е въпрос на гледна точка! Истината е истинна! А е А!
 9. 9 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4426 Неутрално

  Много тежки думи към учителското съсловие!

 10. 10 Профил на лизард
  лизард
  Рейтинг: 493 Гневно

  Аз съм от семейство на учители и познавам още много учители. Никога не съм виждал някой от тях да качва клип или разпространява клип с насилие в училище.

 11. 11 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4426 Неутрално

  До коментар [#4] от "Роси":

  Учителските заплати на теория са високи!При тези тежки откъм дисциплината условия не е лесно да си учител/ много нерви и стрес/!Едно време имаше респект към даскала , а в днешно време с оглед на масовата чалгизация много малко хора уважават учителите и тяхната работа!

 12. 12 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 2210 Неутрално

  Те по-голяма част от тях са пред пенсионна възраст и едва ли знаят как да улязат в ТикТока където са масово учениците сега. Най-много да имат Фейсбук учителите.

  И второ откъде учителите ще се имат такива клипчета?

  Нали като с бият разни гаменчета и другите гаменчета гледат и снимат с телефона и после качват. Ако има учители наоколо гаменчетата едва ли ще се сбият.

  Та не знам тоя какви глупости бълнува.

  Ама явно са решили да сменят училите с някакви по-прогресивни, ама няма откъде да ги намерите, щото никой не му се става учител.

 13. 13 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 3330 Неутрално

  като чета някои "учители" в този форум изобщо не се учудвам, колко е паднало нивото. то с тая пиза и какво да очакваш де

 14. 14 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 2539 Неутрално

  Аз като бях ученик, по три пъти на ден се биех. Биех и ме биеха. То беше като спортно състезание. Като професионалния бокс. Имаше само негласно споразумение да не се употребяват ножове и твърди предмети.
  Не казвам, че е хубаво да се биеш, но в този враждебен, вълчи свят има нужда да си трениран на бой. Иначе ставаш перманентна косвена жертва.

  Judjuk
 15. 15 Профил на the_flea
  the_flea
  Рейтинг: 1124 Весело

  До коментар [#13] от "karatista":

  Очевидно, визираш мен. Благодаря за минуса. Темата е за една откровена клевета....... ма, щом "пиза" те мъчи, изокай се....

  Истината НЕ Е въпрос на гледна точка! Истината е истинна! А е А!
 16. 16 Профил на Онуфри
  Онуфри
  Рейтинг: 822 Весело

  .... При такива бомбастични изявления, господинът може ли да ги защити с доказателства?
  —цитат от коментар 8 на the_flea


  А трябва ли?

  Да не би светлият пример - прашков да дава доказателства?

  : )))

  Имало едно време ссср! Маргарет Татчър: "Комунизмът свършва тогава, когато свършат чуждите пари, които харчиш!"
 17. 17 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2416 Неутрално

  Учителите са безпомощни.
  И ние се биехме едно време , но не в училище . Бой между 2 улици . Сега е лошото ,че се събира глутница да бие едно дете и никой не го защитава ,а снимат.

 18. 18 Профил на Онуфри
  Онуфри
  Рейтинг: 822 Весело

  ...Не казвам, че е хубаво да се биеш, но в този враждебен, вълчи свят има нужда да си трениран на бой. ...
  —цитат от коментар 14 на Judjuk


  Като късака от нижни пиздецк ли?

  : )))

  Имало едно време ссср! Маргарет Татчър: "Комунизмът свършва тогава, когато свършат чуждите пари, които харчиш!"
 19. 19 Профил на MititU
  MititU
  Рейтинг: 978 Весело

  знаех си госпожа Х организира тайно групи за бой и отива в храстите да снима учениците.Познавам и една друга която говори че оная пикла искала да открадне гаджето на другата пикла и им давала наставления къде да я причака и набие и в последтвие заема място на близкото дърво и ги снима :D:D:D:D:D:D:D
  AMA ПИЙТЕ СИ ХАПЧЕТАТА БЕ :D:D:D:D:D:

  "Колкото повече толкова повече" Мечо ПУХ
 20. 20 Профил на karatista
  karatista
  Рейтинг: 3330 Неутрално

  До коментар [#15] от "the_flea":

  мен ме ме мъчи, но ако бях нормален учител щеше да мъчи много. иначе ти не си от най-отчайващите екземпляри. гледам са побързали да се разпишат

 21. 21 Профил на the_flea
  the_flea
  Рейтинг: 1124 Весело

  [quote#16:"Онуфри"][/quote]

  Тенденцията е кофти....виновен до доказване на противното.

  Истината НЕ Е въпрос на гледна точка! Истината е истинна! А е А!
 22. 22 Профил на daskal1
  daskal1
  Рейтинг: 3495 Неутрално

  Крайно глупаво и вредно заглавие, считам че това е сериозна грешка на редакцията, защото единици ще се вгледат в кавичките и осмислят че е цитиран някой си.
  Разбира се, с видео материали трябва да се борави много внимателно с подбора на материала за разните възрастови групи и т.н., и се иска учителите да преминат съответната подготовка, както по всеки предмет.
  От друга страна много отрано децата са изложени на въздействието на различни медии с обилни порции, секс, насилие, порнография и какво ли не. С други думи много рядко може да става дума за една "табула раса" и "неопетнена детска душа". "Копирането" на поведения също е характерно за юношеската възраст, от тези на насилие до тези на суисидни примери , дори показвани като обучаващи. Та леко...

 23. 23 Профил на Красимир Андонов
  Красимир Андонов
  Рейтинг: 508 Неутрално

  58 хиляди родени в 2021 - ето това е проблем! И повечето майките им неговорят добре български. За 2022 ще са малко над 50хил. След 5г. ще сме под 6 милиона.

  Лудостта е привилегия. Глупостта е бреме.
 24. 24 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 2539 Неутрално

  "Като късака от нижни пиздецк ли?"
  До коментар [#18] от "Онуфри":

  Пак ми напомняш за кучето на Павлов!? И за "краставичката"!?
  Ми напишете нещо по-различно.

  Judjuk
 25. 25 Профил на Николай
  Николай
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Погледнете линка с пресконференцията, която пускам за мафия в системата на образованието и много неща ще започнат да се изясняват.Новостите са, че във ВЪРХОВНИЯ СЪД на трета инстанция ВрИД-директор Б.Бойчева и мафията окончателно загубиха и грубите и съмнителни грешки и решения на окръжния съд бяха коригирани. Надявам се, че ако повечко хора се включат ще предстоят наказания и дела срещу ОПГ в образованието а въпросното подобие на журналистка, която вместо да осветлява документи набеждава, че са и пращани снимки за изнасилвания, убийства и др.глупости в училище и предстои да описва дали са истина и кой ги е правил и пращал за да си понесат отговорност. Същото важи и за включилото се без покана лице(учител), което не знае как и защо е била назначена и уволнена, но умело измества темата с лесно доказуеми нападки, които няма кой да провери за да бъде наказана. Към днешна дата за да се прикрият измами са решили да закрият училището,като директорката е отново уволнена а подобна съдба очаква и будните преподаватели, които не са в игрите. https://www.youtube.com/watch?v=jrh-PE2BVUM

  нико
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK