Цитат на деня: Васил Василев може да защити честта си на боксовия ринг

Пресконференция на Движение за култура Камен Донев

© Георги Кожухаров

Пресконференция на Движение за култура Камен ДоневВасил Василев може да защити честта си на боксовия ринг.


Това написа актьорът Камен Донев по повод новината, че директорът на Народния театър го съди за обида. В интервю пред Би Ти Ви от 18 февруари Донев нарече Васил Василев "мижитурка" и го определи като "нечитав човек". Това обиди директора на театъра, който заведе дело срещу Камен Донев за причинени неимуществени вреди и настоява да му бъде изплатено обезщетение в размер на 2500 лв.


Йорданов срещу Василев, Василев срещу Донев: скандалът в Народния театър се пренася и в съда
Йорданов срещу Василев, Василев срещу Донев: скандалът в Народния театър се пренася и в съда


Камен Донев реагира на новината с пост във "Фейсбук", в който предлага той и директорът на театъра да премерят сили в боксов мач. В поста си актьорът също така пише, че ако директорът има нужда от пари, то той може да му даде 2500 лв. без Василев да има нужда да му ги връща. Камен Донев се е подписал като "евентуален бъдещ директор на Народен Театър "Иван Вазов" или Министър на културата".
Ето целия текст на Камен Донев:


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK