Вместо да правите реформи  Вие садите картофи!

Статистика

  1. 293868 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Как България може най-сетне да стане "нормална западна страна"

/ Анализи 136
Ogre Ogre / Неутрално
Не е ясно какво правят ПП, защото всеки ден имат нова версия за стари събития. Хубаво е да се.припомня от време на време какви са ги говорили. Настоящата теза на Асен Василев по отношение на Газпром е,.че те не са искали да преговарят, че са спрели доставките и че дори имаме някакви предплатени обеми към тях. ПП с нищо не са показали, че си стоят зад думите.
(Виж повече >)

В CERN наблюдаваха невиждани досега субатомни частици

/ Свят 29
rumen5252 rumen5252 / Неутрално
До коментар [#18] от "stein": Две неща; първо, дори да има някаква спирка в развитието на физиката, това не се отнася за физиката на материалите, която все още е в пелени. Второ, няколко пъти досега се е говорело за спирка в развитието на физиката, и винаги това не е било вярно. Даже когато Макс Планк е отишъл в началото на 20 век при своя професор в университета и му е казал, че иска да се занимава с теоретична физика, последният го е посъветвал да не си губи времето, понеже теоретичната физика е вече изградена. Но понеже Планк е бил твърда глава, взел че открил кванта и поставил началото на квантовата механика.
(Виж повече >)

В Москва проучват отмяна на договор за морската граница с Норвегия

/ Войната в Украйна 127
greeneyes greeneyes / Неутрално
До коментар [#117] от "Кремълски дребосък": Досега всичко "построено"от северноазиатските племена свързано с космоса в последните 40 години е само анимация. А за малко да забравя - Буран не беше анимация, а лошо копие на американските спейс шатъли. Направи един полет и почти изгоря. Заточиха го в един в бункер и там вече пияните членове на племената го довършиха. Същото е и с останалите съветскороссиянските космически проекти. Големи приказки, големи проекти и накрая....нищо, или най-много един прогнил и изгорял Буран. Съюзите си отиват, а с тях ще си отидат и последните остатъци от съветската космическа програма. Силно прпагандираният проект Ангара също ще си остане гола пропаганда. За тази свръхтежка ракета се заговори още преди години, но осъществяването й ще си остане само в мечтите на монголоидите. Стартът на Ангара се проектира да стане след ДВЕ петилетки, което ще забави "грандиозната" руска програма за "завладяване на Луната докъм 2035". С малоумната политика на руския Хитлер и кагебейците-клептократи и задаващата се политическа и икономическа криза в северноазиатската държава, стартът на Ангара ще се отложи още повече, след което всички ще са забравили за нея...
(Виж повече >)