- За мен кюфтета по чирпански, боб, шопска салата и малка гроздова!

Статистика

  1. 303807 Комикса общо
    /
    11 Комикса за деня

Коментари на часа

Депутатът от ГЕРБ отрече да е блудствал с дете, разводът му бил в дъното на случая

/ България 26
gpj101139736 gpj101139736 / Неутрално
Това при кУпейкин не би могло да се случи, тъй като докато намери онази си работа из гащите, детето жертва сигурно вече ще има и внуци ...

Програма към ООН: Рухването на "Каховка" ще засегне милиони гладуващи

/ Войната в Украйна 43
hamiltonf hamiltonf / Весело
Истината все повече си пробива път: "Само седмица преди експлозията във ВЕЦ „Каховка“ Русия е забранила да се разследват инциденти във водноелектрическата централа. Това съобщи местното издание Insider, като се позова на официална резолюция на руското правителство с №873 от 30 май 2023 г. Постановлението е със заглавие "За особеностите на прилагането на териториите на Донецката народна република, Луганската народна република, Запорожка област и Херсонска област на разпоредбите на законодателството на Руската федерация в областта на промишлената безопасност на опасни производствени съоръжения и осигуряване на безопасността на хидротехническите съоръжения". Експерт: С взрива на Каховския язовир Русия може да улесни украинското настъпление Взривяването от страна на руските сили на язовирната стена на ВЕЦ Каховка ще навреди най-вече на цивилното население. Но то ще създаде ... Прочети повече Точка 10 от постановлението гласи, че до 1 януари 2028 г. не се изпълнява техническо разследване на инциденти в рискови производствени съоръжения и инциденти в хидроелектрически структури, появили се в резултат на военни операции, саботаж или терористични актове. „Тези създания са подготвяли предварително терористична атака“, коментира „Телеграм“ каналът „Труха Херсон“. Пак, обосрались!!!
(Виж повече >)

Депутатът от ГЕРБ отрече да е блудствал с дете, разводът му бил в дъното на случая

/ България 26
cinik cinik / Неутрално
"Упражнил сексуален тормоз над жена на 18 г." звучи много джендърско. Патриотичният прочит гласи: "засвидетелствал е с дела своята хетеросексуална ориентация"