Ех... срам ни е да се усмихваме вече.

Статистика

 1. 285408 Комикса общо
  /
  9 Комикса за деня

Коментари на часа

Коронавирусът в България: Ясли и градини няма да се затварят при никакви условия (хронология)

/ България 247
@ @ / Неутрално
Поредица от абсурди : 1. тестват само една част от потенциалните вирусоносители в пълен разрез с медицинската логика, 2. дават ваксинационен сертификат на тези, които имат само една доза, отново в пълен разрез с медицинската логика, 3. лъжат безобразно, че естественият имунитет бил неколкократно по-слаб от ваксинационния, 4. лъжат безобразно, че ваксините имали ефективност цяла година, при положение, че се натрупаха огромен брой изследвания, които доказват, че ефективността намалява драстично към 6-тия месец /тези, които са се ваксинирали в началото на годината, в момента имат „защита“ само на хартия/. Медийните клакьори и умнокрасавците ръкопляскат възторжено на тези безумия.
(Виж повече >)

Михайлов: Новият формат на първенството беше в полза на ЦСКА

/ Спорт 42
constatator constatator / Неутрално
До коментар [#35] от "Hawaii":Най-нормалното нещо сега е Боби Михайлов да разпореди СТАТИСТИКАТА на Новия ТИРЕ Франкенщайн да бъде приведена в съответствие с ДЕЙСТИТЕЛНОСТТА Да бъде сезирана и ФИФА и УЕФА с това ЧЕ е НАЛИЦЕ НОВ ГМО ОТБОР"" "" ". УЕФА знае, че ЦСКА-София е новосъздаден отбор, който не вярва може да провери на сайта на УЕФА и да види че първото участие на ЦСКА - София в евротурнирите според УЕФА е през сезон 2018/2019 г. На следващия линк на сайта на УЕФА можете да видите кога започва и каква е историята на ЦСКА-София. https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/history/clubs/2608297--cska-sofia/
(Виж повече >)

Коронавирусът в България: Ясли и градини няма да се затварят при никакви условия (хронология)

/ България 247
@ @ / Неутрално
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.08.19.21262139v2 Заглавие – „Преобладаване на устойчиви на антитела варианти на SARS-CoV-2 в случаите на пробив във ваксината в залива на Сан Франциско, Калифория.“ „Ваксинираните е по-вероятно в сравнение с неваксинираните да бъдат заразени с варианти, носещи мутации, свързани с намалена неутрализация на антитела“ „Разликите във вирусния товар между неваксинирани и ваксинирани са незначителни“ ***** https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.07.31.21261387v1 Заглавие - „Ваксинираните и неваксинираните лица имат сходен вирусен товар в общности, в които е широко разпространен делта варианта на SARS-CoV-2“. „Ние не намираме разлика във вирусния товар, когато сравняваме неваксинирани лица и тези, които са заразени при ваксинален пробив.“ „циркулацията на делта варианта може да бъде свързана с намалената ефективност на ваксината срещу симптоматично заболяване“ „Ваксинираните лица, особено тези, които в своята общност или в своята професионалната дейност в голяма степен могат да бъдат изложени на /действието на/ SARS-CoV-2, трябва да бъдат насърчавани да продължат да се тестват често, особено когато имат симптоми, за да намалят разпространението в общността.“ ***** https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.09.28.21264262v2 Заглавие - „Няма значителна разлика във вирусния товар между ваксинирани и неваксинирани, асимптоматични и симптоматични групи, когато са заразени с делта варианта на SARS-CoV-2“. „Като се има предвид, че значителна част от безсимптомните пробиви във ваксината са с високи нива на вирусен товар, мерките, включително носене на маски и тестване, трябва да се отнасят за всички, които се намират в среда с повишен риск от предаване на COVID-19“ ***** Да, обаче вакси-нацитата приемат за съвсем нормално лекари и учители да бъдат принуждавани да се ваксинират, за да не предадат вируса на своите пациенти или ученици. Все едно ваксиниран лекар или учител не може да предаде вируса по абсолютно същия начин, по който ще го предаде неваксинирания. Продължават да твърдят, че е съвсем нормално само неваксинираните да се тестват и само неваксинираните да доказват, че не са потенциални вирусоносители. Продължават да третират неваксинираните като потенциални убийци, защото неваксинираните разпространявали вируса. Ваксинираните разпространявали „по-малко“. Доказано ли е това? Да, науката го доказала. Кога бе? Ами доказала го. Положението при вакси-нацитата е „немам доказ, али твърдам“... Истината е, че не съществува научен консенсус по въпроса. Не съществува научен консенсус дори сред учените, които са привърженици на масовото ваксиниране. Но това не пречи на вакси-нацитата да твърдят, че "медицинската логика" диктувала въвеждането на "мерките".
(Виж повече >)
Коментари (1)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на mik2
  mik2
  Рейтинг: 1188 Неутрално

  Ламбо:
  - Не се знае, пък.. кой би могъл да каже по добре от мен..Збогом?

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.