Егати университета, майна,  щом аз съм му хонорис кауза!

Статистика

  1. 301510 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

При мащабни проверки в ЕС Еврокомисията откри фалшив мед и в България

/ Европа 31
qtd231109733 qtd231109733 / Неутрално
До коментар [#18] от "МОЙШЕ ТОЛКОЗ": Опитваш се да се правиш на умен, ама не ти се получава. 1. Медът не е просто храна, като филия хляб. Кило мед не е кило захар. Медът е богат на витамини и минерали и те са важното в състава му. Като ти се куса захар кусай си. Да ти продават захар вместо мед си е измама. Да не говорим за хората с диабед. 2.Няма абсолютно чист мед, НО, пчелите си падат по ефективността, не се лутат из целия район да събират от каквото им падне, а са там, където могат да съберат най-много нектар за най-кратко време. Естествено по време на цъфтежа на акациите това са - о изненада - акациите. Други тъпи коментари да имаш?
(Виж повече >)

Европейските лидери одобриха купуването на 1 млн. снаряда за Украйна

/ Европа 275
Realist Realist / Весело
[quote#266:"faraon"]Молете се на Бога да не е до последния руснак, защото това би означавало и до последния американец и до последния европеец. Не знам защо сте решили, че сме неуязвими? Хайде американците е обяснимо донякъде - бомби при тях не са падали, но европейците? Макар, че стигне ли се до глобална война, този път със сигурност бомби ще падат и там, в Америка, този път няма да им се размине.[/quote] А колко е просто да посетиш Психодиспансера за освитеделтване от компетентните органи, дрогарьо, и ще се почустваш по- добре ако си пиеш редовно хаповете!
(Виж повече >)

При мащабни проверки в ЕС Еврокомисията откри фалшив мед и в България

/ Европа 31
peen40 peen40 / Неутрално
До коментар [#18] от "МОЙШЕ ТОЛКОЗ": Захарта в меда може да навреди на някой диабетик,така са ми казвали.Пчеларя от който купувам мед вади първо акациев мед,стои по-светъл и трудно се взахарява и след два месеца вади друг и му казва билков.Той е по-тъмен,по-сладък и лесно се взахарява.Да и утрин провежда инструктаж на пчелите,само от акациите да събират нектар:)
(Виж повече >)