Владко, вземи му на Прошко Ipad-а!

Статистика

  1. 306202 Комикса общо
    /
    33 Комикса за деня

Коментари на часа

Критикът на Путин Кара-Мурза е държан в изолация в затвора

/ Свят 21
Norman Granz Norman Granz / Неутрално
“Кара-Мурза, който оцеля след две отравяния от 2015 г. насам, беше осъден на 25 години затвор през април, обвинен в държавна измяна и лъжа за войната в Украйна.” И какво е излъгал за войната? Не я е нарекъл “специална военна операция”? Отказал е да приеме и повтаря, че “режимът” в Киев е “нацистки”, а руските убийци, садисти и мародери са “освободители”? Русия вече официално е един огромен концлагер, в който арестуват за вдигане на бял лист на публично място, а за детска рисунка дават седем години каторга на бащата на детето. И тия варвари имат наглостта да се пишат “християни” и да ни учат как да живеем.
(Виж повече >)

Критикът на Путин Кара-Мурза е държан в изолация в затвора

/ Свят 21
Николай Колев Николай Колев / Неутрално
Финландската обществена телевизия показа видео с Путин през 1990 година: https://yle.fi/a/74-20051022 Днес бившият облечен с анцуг като руски новобогаташ вече убива бавно основните си политически противници.
(Виж повече >)

Критикът на Путин Кара-Мурза е държан в изолация в затвора

/ Свят 21
Боян Баянов Боян Баянов / Неутрално
Явор Божанков: „Не отдавана Русия ни обяви за неприятелска страна и то когато бяхме твърде приятелски настроени - нито оръжия пращахме, нито участвахме в конфликта и все пак Русия ни обяви за неприятелска страна." Няма нищо общи с историческата благодарност и нашето уважени към руската култура с действителността днес и факта, че Русия е агресор и нападна Украйна и че целия цивилизован свят зае тази позиция. Тук делението на цивилизован и нецивилизован свят е истинско. От едната страна е Русия, Северна Корея, Сирия, Белраус, само диктаторски режими, от другата - модерния свободен свят.“, 09.12.2022 г. https://www.dnevnik.bg/politika/2022/12/09/4426222_parlamentut_odobri_okonchatelno_voennata_pomosht_za/
(Виж повече >)