- Запалиха ми колата! - И моята също! - Е аз да не съм ви пожарна. Ей там е човекът.

Статистика

  1. 295872 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

САЩ изпращат още HIMARS в Украйна

/ Войната в Украйна 66
mekarshalev mekarshalev / Весело
идеално! новите хаймарс са с нова модификация ракети - такива с огромно количество сфери от много здрава сплав за унищожаване на живата сила на рушлямските, както и на леки превозни средства. ще има здраво изпарение! нещо като филма “риба меч” на живо!
(Виж повече >)

Международни наблюдатели: Умората от избори е голяма, трябва да има компромис

/ Избори 2022 12
alfonsie88 alfonsie88 / Неутрално
Никаква коалиция с Герб. Да си управляват ако могат. За какво свалиха правитеството иначе? Избори до край -- докато се разкарат мафиотите-ологарси и фашистите-въздухари.

Половината мобилизирани в руски регион се оказаха негодни, военният комисар е уволнен

/ Войната в Украйна 130
vila vila / Неутрално
До коментар [#129] от "serena": "Ха-ха-ха-ха-ха :)))))) каква бодра, но неверна сводка. Ще ти напиша и на тебе - укрочастите търпят тотално поражение, понеже разкаляното от дъжда поле ги принуди да държат пътя, а на него са лесни мишени за руската артилерия и авиация, които работят непрекъснато." ахахаа, 100%. От една страна Serena, руски поцелуйко и нископлатен форумен трол е много убедена, че "укронацистите" търпят тотално поражение. От друга, про-руски военни блогъри (същите гниди като нашите руски поцелуйковци, не ме разбирай грешно, но все пак военни блогъри) единодушно твърдят, че руската сволач се е изтеглила от Дудчани, на 30 km навътре в окупирана от руските уроди територия спрямо фронта който беше преди 2 дни като е взривила моста след себе си в опит да спре настъпването на ВСУ. Ето, да не кажеш, че си го измъквам това инфо от носа си като някой русопоклонник: https://twitter.com/wartranslated/status/1577025320393199616 И сега се чудя, на кой да вЕрвам...
(Виж повече >)