The Untouchables

Статистика

  1. 269113 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Братя Бобокови: Прокуратурата е садистична организация

/ България 59
gr52 gr52 / Неутрално
[quote#23:"dnevnikar"]До коментар [#2] от "Dankol":". Двамата дадоха и своето обяснение за нелегалния боклук в България."[/quote] Ми ще го дадат, я! Ти да не искаш в затвора да влизат! Па и време да го скалъпят имаха, докато се излежаваха в панделата...
(Виж повече >)

Братя Бобокови: Прокуратурата е садистична организация

/ България 59
gr52 gr52 / Неутрално
[quote#20:"Един препатил"]До коментар [#7] от "stedim":До коментар [#7] от "stedim": Дали да вярваме, че са невинни като момински сълзи? —цитат от коментар 7 на stedim Съдът е длъжен да вярва, че са невинни до доказване на противното. Вие може да вярвате в каквото си искате.[/quote] Като се сещам как госпожа Нагугушева от Пловдив се силеше да обясни, откъде са й двата милиона, за пет години събрани, точно до вяра опира при съдиите. А като се сетя за какво си приказваха онзи ден таксиджиите на стоянката - че ако смажеш човек, в затвора естествено, няма да влезеш, ама без апартамент ще останеш, защото много взимали тези съдии, вече не мога да се съмнявам в набожната им праведност... А и приятелят ми още от детските игри Тошко, бивш председател на Окръжен съд, днес почтен пенсионер, си го е казвал много пъти: "каквито и доказателства да ми мъкнат, каквито и параграфи да ми цитират, аз ще си отсъдя според както съм решил".. Ама то в държавата на мутрата, Борисов все такива съдии ще назначи! ОСТАВКА НА БОРИСОВ И ГЕШЕВ!
(Виж повече >)

Братя Бобокови за обвиненията: Борисов режисира, Пеевски се възползва, и Гешев е в триумвирата

/ България 130
nij50393132 nij50393132 / Неутрално
Сега за Бобокови тулупа не може да се оправдае, че са избягали в Дубай или Белград, ей ги на тук са си, да ги съди, ако не е лъжец и страхливец и всичко казано от него в интервюто за ФАЦ е истина. Също Бобоков каза, че еврата и златото в чекмеджето са на толупа. Ами айде де. Материал за дело за клевета, колкото иска. Да ама няма, защото вярно е страхливец и лъжец.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.