Ние политиците сме са съчетание от най-лошите качества на жената и най-долните качества на мъжа

Статистика

 1. 268804 Комикса общо
  /
  0 Комикса за деня

Коментари на часа

Покъртителни примери за хаос и смърт: как се докарахме дотук

/ Анализи 18
anticomunist anticomunist / Любопитно
Истината е малко по друга,мерките пролетта бяха строги и помогнаха до някъде за ограничаване на вируса,но пролетта и лятото доидоха и ако на първи юли нямаше никои на слънчев бряг то през август беше пълно,още от маи всички говореха за туризъм за да спасят сезона на мутрите по морето,щото иначе глад,има и друга 75% от българите са фенове на конспиративни теории,50% от хората не вярваха че такъв вирус съществува. Болниците и организацията са пословично слаби,но е важно да са отворени дискотеките и футбоните стадиони-(то поне да можеха да играят футбол).Хората си ходят без маски и не им пука и накрая проблема доиде,то ония военния катоказваше че яко ще се мре,никои не му вярваше,въпросът е сега какво правим.
(Виж повече >)

Покъртителни примери за хаос и смърт: как се докарахме дотук

/ Анализи 18
rumen_s rumen_s / Неутрално
Лесно се докарахме дотук. Мъдрия български народ умно и упорито три пъти си избира кадърен многокнижник да го управлява. И кадърника мисли за хората, а не за пропадащ асфалт и стиропор, шкафчета, барселонски къщички, севдини палатчета и ПКП. Пак си го изберете, ще продължавате да цъфтите, че даже и ще вържете.
(Виж повече >)

Покъртителни примери за хаос и смърт: как се докарахме дотук

/ Анализи 18
boevbisser boevbisser / Неутрално
Напълно съгласен. За съжаление Борисов няма капацитет да се справя със сложни проблеми. Той си остана на нивото на оня еврейски виц - ако едно нещо може да се реши с даване на пари, това не е проблем, а разход. Чакат ни тежки месеци и дано следващото правителство е поне малко по-умно.
(Виж повече >)
Коментари (1)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Компютърджия
  Компютърджия
  Рейтинг: 227 Весело

  Това а най-доброто, което съм виждал досега... И си важи универсално.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.