Статистика

 1. 245688 Комикса общо
  /
  0 Комикса за деня

Коментари на часа

Две напред, една назад - парламентът почти прие сделката за Брекзит

/ Европа 23
hammurabi hammurabi / Неутрално
Една шепа хора имат интерес от финансов хаос (подкрепяни отвъд океана от тръмпоподобни). Те осигуриха условията за гласуване за Брекзит. Малко повече от едната шепа хора, т. нар. лузъри (и същевременно постоянно безработни), се надяват да им се отвори парашутът щом голяма част от работещите напуснат Великобритания; и си мислят, че ще успеят да продадат неблагополучията в живота си. Хаотичен Брекзит би бил сигурен признак за разпад на Великобритания. Брекзит със сделка би бил почти сигурен признак за разпад на Великобритания. Сигурно е, че ще отложат поне още веднъж излизането. А след това, след Нова година, все повече ще се налага идеята за втори референдум. Разпад на Великобритания или втори референдум, това е въпросът. Шекспир би заложил на второто, защото знае, че при първото в неговото историческо време ръстът намалява с около 25-30 см. Днес може да кажем, че просто ставаш политически труп.
(Виж повече >)

Евродокладът: между изпълненото обещание и нужната застраховка (обобщение)

/ България 86
papуre papуre / Неутрално
Отпадане на продължилия 12 години Механизъм за сътрудничество и проверка (МСП) за България, но не безусловно, а замяна с мониторинг на национално ниво, последван от механизъм за наблюдение на ниво ЕС - това препоръчва Европейската комисия в т.нар. мониторингов доклад, Сламка , подадена на Простия и правителството за да влеят малко ентусиазъм преди изборите . Сега започва пътешествието до всички телевизии и непрекъснато лалане по екрана за небивалия успех на ПРАВИТЕЛСТВОТО Повторение на сагата с предпоследния доклад . Който просто изрита Простия и простите в топките , а те го приеха като благодарствено потупване по рамото . Сега е същото - - ОТПАДА механизма , НО СЕ заменя с мониторинг на национално нива . Последван / сигурно след седмица / от ...МЕХАНИЗЪМ на ниво ЕС. Което , казано в прав текст означава ЗАСИЛВАНЕ на опекунството . Но нашичките смятат , че вече са надянали НОВИ одежди . Забравили мъдростите народни . Преоблякъл се Илия ,пак в тия .
(Виж повече >)

Две напред, една назад - парламентът почти прие сделката за Брекзит

/ Европа 23
palav_nik palav_nik / Неутрално
[quote#12:"pitanka_3"]Англичаните пак си правят сметката без кръчмаря. Ами ако ЕС каже не на удължаването, те какво ще правят?[/quote] Генерал дьо Гол без колебание щеше да го направи...
Коментари (11)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на grayeagle
  grayeagle
  Рейтинг: 1273 Неутрално

  Скъпи граждани, Медията която обичаме прави политика от нещастието на хората. Разчитаме на Вашата интелигентност. Поздрави. Обличайте се топло и се грижете за близките си.

 2. 2 Профил на forumer
  forumer
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Скъпи съграждани, осъзнайте се каква разсипия настана. Грижете се за себе си сами, друг няма да го направи

 3. 3 Профил на Вени Г.
  Вени Г.
  Рейтинг: 1050 Неутрално

  [quote#1:"grayeagle"]Медията която обичаме прави политика от нещастието на хората. [/quote]
  Комиксите се правят от нас - от теб, от мен и всички участници във форума.
  И аз имам критики към Дневник, но в случая с комикса съвършено не си прав.

  Най-добрият аргумент против демокрацията е 5-минутен разговор с избирател - Уинстън Чърчил
 4. 4 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 896 Неутрално

  Фидосова да прибира дъщеря си, че и двете стават за резил.

 5. 5 Профил на _1914_
  _1914_
  Рейтинг: 551 Неутрално

  За да направиш подобен комикс не може да си обикновен идиот, а трябва да си свръх идиот. Това се сравнява само с "пържолките за кучето".

 6. 6 Профил на dfgdfgdg
  dfgdfgdg
  Рейтинг: 0 Неутрално

  [quote#5:"_1914_"]Това се сравнява само с "пържолките за кучето".[/quote]

  Държавна политика?

 7. 7 Профил на erinka
  erinka
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#5] от "_1914_":
  Комиксът реферира единствено към абсолютно неадекватното поведение на управляващите и наистина не разбирам защо си толкова възмутен от един комикс, а не си също толкова гневен към откровено соципатските прояви например на МВР, на които сме свидетели всеки ден!

 8. 8 Профил на georgizdr
  georgizdr
  Рейтинг: 217 Неутрално

  До коментар [#7] от "erinka":

  а не референсира ли, направо? или комиксът свири мач?

 9. 9 Профил на samolet
  samolet
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Хубаво ли е герберастчета с вашите камъни по вашите тикви, а?

 10. 10 Профил на erinka
  erinka
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#8] от "georgizdr":

  В случай, че имаш проблеми с възприемането на някоя дума, преди да се направиш на интересен, би било добре да провериш какво означава тя! Дано моят коментар да е обогатил речника ти!

 11. 11 Профил на red_rose
  red_rose
  Рейтинг: 1107 Неутрално

  На фона на всекидневната ни мизерия, безработицата, парите, които не стигат за нищо, защото почти всеки ден ти увеличават цената на нещо си, на трагедиите, за които четем всеки ден, тези комикси внасят известен свеж полъх на хумор, който показва, че българинът все още не губи чувството си за хумор при всичките ни беди, които се струпват на главата ни всекидневно.
  Мен лично комиксите (в частност и този) ме разсмиват и освежават донякъде сивото ми ежедневие.
  А герберастите винаги ще вият на умряло при такива комикси, защото осмиват некадърността и некомпетентността на любимият им вожд и подопечните му малоумници.
  Интересно, как никой от тях не нададе вой срещу комикс с Първанов или Станишев, или с Кунева, а само срещу такива с герберасти?

  Да пишеш на български с латиница е като да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е красиво!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.