Язовирите текат ?  Попаднали сте на правилния консултант...

Статистика

  1. 272112 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

"Фронтекс" спря дейността си в Унгария след съдебно решение

/ Свят 30
realguru realguru / Неутрално
Идеята на Фронтекс уж беше да охранява границите . Само че на практика Фронтекс приема и дундурка мигрантите. В днешно време явно това се разбира под охрана - да пускаме всички дето решат да минат нелегално. :)
(Виж повече >)

"Фронтекс" спря дейността си в Унгария след съдебно решение

/ Свят 30
samoedin samoedin / Неутрално
" Съдът на ЕС отсъди на 17 декември, че Унгария е нарушила европейските правила, като не е дала право на мигранти да кандидатстват за убежище и насилствено е депортирала хора към сръбската граница." Ако Меркел иска да напълни Германия с представители на миролюбивата религия, защо трябва да налага подобна участ на други суверенни държави, които бягат от подобни прелести ?
(Виж повече >)

Христо Иванов: "Автомагистрали" пълни шкафчето на премиера, спираме тази схема

/ България 134
danubian.whale danubian.whale / Неутрално
[quote#2:"m17"]Още няколко включвания в които Х.Иванов ще ни обясни как ще спре всичко и ще остави десетки хиляди семейства без препитание и няма да вземе и 3%.[/quote] Ми те десетки хиляди семейства се "препитават" и на гърба на фалшиви ТЕЛК-ове - да не ги бараме, щото ни интересуват процентите? Когато "препитанието" е базирано върху корупция и кражби, са необходими мерки за тяхното ограничаване и повишаване на ефективноста на разходите на пари на данъкоплатеца.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.