Що ще ни кастрирате бе? Ние само ви хапем, не ви таковаме!

Статистика

  1. 295102 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

"Левски" рухна срещу малтийския "Хамрун" след дузпи в София

/ Спорт 118
zhivko6461 zhivko6461 / Неутрално
Поредно разочарование за "Левски" в ЕКТ. Преобладават обясненията за провала включващи липсата на късмет. Какво е късметът? Параметър с който много често се обясняват собствените неуспехи и нежеланите успехи на опоненти. Според мен провалът е логичен. "Хамрун Спартанс" беше по-добър. Време е за реални оценки. Нивото на "Левски" е ниско. От началото на годината около "Левски" и лично около Станимир Стоилов беше само еуфория, дитирамби, ... Говори се за големи успехи, за нови приказки. Вместо реални оценки, които да констатират, че отборът е надценяван. В турнира за Купата на България отстрани "Лудогорец", който като по правило не проявява голямо желание и ентусиазъм в турнира. На финала победа срещу ЦСКА-София, който само присъстваше на терена. В първия мач в ЛК беше остранен наистина силен отбор, реално по-силен от "Левски". ПАОК не успя га се настрои за мача. "Левски" започна първенството със загуба срещу отбор, който игра цяло полувреме с 10 души. Последваха отлагания на мачове от първенството. Което е симптом и на липса на сигурност, слаба физическа и психическа подготовка. Между двата мача с "Хамрун Спартанс" беше победен "Пирин" трудно с много пропуски. Отново последва дежурното обяснение - липса на шанс. Някои вижда и нещо друго. Например Емил Спасов няколко пъти отбеляза, че многото пропуски и неточни удари са признак на липса на класа. В реванша срещу "Хамрун Спартанс" "Левски" започна с пропуски. Липда на шанс. Не липса на класа. Постепенно "Левски" отстъпи инициативата. След изравняването в добавеното време беше допуснат нов гол. В продълженията :Левски: беше рухнал отбор. Беше очевидно, че това не е отбор, който може да победи след изпълнение на дузпи. "Левски" игра слабо. Демонстрира липса на физическа подготовка, липса на психика, липса на концентрация, липса на отбор, на екип. 11 футболисти присъстваха на терена. Какво направи треньорът? Нищо!!! Абсолютно нищо!!! Присъства около терена, гледа мача отблизо безплатно. Станимир Стоилов е добър треньор, Доказал го е с успехи в България и в чужбина. Има и провали. В "Левски" и в други отбори. Досега беше носен от еуфорията и хвалебствията. Оценките за работата му са силно преувеличени. Той също не си е направил реална самооценка. Да, добър треньор е. Но не е идол, не е величие в професията. Време е да слезе на земята. Да укроти надменността -"Ако трябва ще отложим цялото първенство"..
(Виж повече >)

Русия обяви повреда на системата на охлаждане в Запорожката АЕЦ

/ Войната в Украйна 106
plamen_b plamen_b / Гневно
[quote#1:"atmanpg"]Руснацият я минираха и заявиха, че ще бъде или руска или ничия.[/quote] Това е доста по-опасно от спирането на Запорожката АЕЦ. Един нов Чернобил ще засегне повечето европейци! Вън руснаците от украинските АЕЦ!
(Виж повече >)

Русия обяви повреда на системата на охлаждане в Запорожката АЕЦ

/ Войната в Украйна 106
quatro_4x3 quatro_4x3 / Неутрално
[quote#84:"Борис"]Какво прави Русия на чужда територия и защо се разпорежда в чужда АЕЦ вече няколко месеца? Това е основният въпрос?[/quote] Искат да откачат украинската мрежа от централата и да закачат жиците да захранват Крим и каквото остане да го пращат в Русия. Искат да откраднат тока от централата. Но украинците днес им ризнаха жиците към Крим и Русия и скоро няма да могат да ги възстановят. А когато ги възстановят - отново ще ги резнат. Свалили са стълбове по далекопроводите.
(Виж повече >)