е-ех, метро като Слънце!

Статистика

  1. 260891 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Шеф на охраната на Живков и Желев: Изпълнителната власт е решила НСО да пази Доган

/ България 75
samoedin samoedin / Неутрално
" Ралчев защити действията на колегите си от службата спрямо българското знаме, носено от Иванов, към което се отнесоха видимо неуважително, като поясни, че са обучени да разпознават оръжие в дръжката му. "Няма гаранция, че няма шило, острие и шипове", каза той." Че това знаме се взема, за да се забие на територия - изключителна държавна собственост, нямаща нищо общо със сараите ! Каква работа имат тези мутри от НСО да се гаврят с националния ни трикольор ? Глупости, изсмукани от пръстите, нищо повече !
(Виж повече >)

Върховният съд на САЩ нареди на Тръмп да предаде данъчните си декларации

/ Свят 114
vesolr vesolr / Неутрално
До коментар [#48] от "voxy": Отново проектираш. Всъщност Тръмп преди време смяташе да не се яви на дебати, но сега толкова са оплескани нещата, че драпат за 4 вместо 3, с надеждата да обърнат нещата. Явно са се отчаяли от лошите данни от проучванията.
(Виж повече >)

Върховният съд на САЩ нареди на Тръмп да предаде данъчните си декларации

/ Свят 114
Doge Doge / Неутрално
До коментар [#85] от "voxy": Дори смятам да ти го обясня по -просто, като за тръмпанар. Тръмп е толкова слаб президент, че демократите дори да сложат фикуса от хола на Байдън пак ще спечели. Байдън е много далеч от идеалния кандидат президент и аз лично, не го хатесвсм. Но при все това той е на светлинни години по-добър от Тръмпито, защото по - лош от оранжевия дори и теоретичнп е трудно фа се намери.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.