Аз съм и пътят, и истината, и животът!

Статистика

  1. 260891 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Шеф на охраната на Живков и Желев: Изпълнителната власт е решила НСО да пази Доган

/ България 74
samoedin samoedin / Неутрално
" Ралчев защити действията на колегите си от службата спрямо българското знаме, носено от Иванов, към което се отнесоха видимо неуважително, като поясни, че са обучени да разпознават оръжие в дръжката му. "Няма гаранция, че няма шило, острие и шипове", каза той." Че това знаме се взема, за да се забие на територия - изключителна държавна собственост, нямаща нищо общо със сараите ! Каква работа имат тези мутри от НСО да се гаврят с националния ни трикольор ? Глупости, изсмукани от пръстите, нищо повече !
(Виж повече >)

Над тричасовия протест приключи с призив за повторение утре (хронология)

/ България 450
samoedin samoedin / Весело
До коментар [#388] от "del40": "Никой нормален човек няма да реагира спонтанно в защита на руската подлога т.нар.ни президент,рязединителя на нацията!" По проруско управление от днешното не сме имали ! Белене - размразен, подготвен за руснаците, турски поток - извинения пред Кремъл лично от премиер, бегом марш към скоростното му изпълнение, сараи - на пряк отчет пред руските престъпни интереси, защитавани от премиер с еничарски хъс всячески от нормалните хора ! Кой е подлога на Кремъл ?
(Виж повече >)

Върховният съд на САЩ нареди на Тръмп да предаде данъчните си декларации

/ Свят 113
vesolr vesolr / Неутрално
До коментар [#48] от "voxy": Отново проектираш. Всъщност Тръмп преди време смяташе да не се яви на дебати, но сега толкова са оплескани нещата, че драпат за 4 вместо 3, с надеждата да обърнат нещата. Явно са се отчаяли от лошите данни от проучванията.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.