Забранихме пушенето на обществени места... Да, но се оказа че в България няма такива...

Статистика

 1. 277324 Комикса общо
  /
  0 Комикса за деня

Коментари на часа

Русия парализира чешкото посолство

/ Свят 84
bellend bellend / Неутрално
До коментар [#68] от "Таралеж": "Типично по руски. Пращат агенти да палят и взривяват, после отричат, даже се и сърдят.": Вие май мислите с бодлите си. Бабиш, МП на Чехия: https://english.radio.cz/babis-deadly-russian-operation-czech-munitions-store-not-act-state-terrorism-8715271 "Това не беше акт на държавен тероризъм. Русия не е нападала Чехия. Това беше нападение върху стока, предназначена за български търговец на оръжие". T.e. онези двама вездесъщи и общоевропейскоизвестхи Bellingcat-гру караконджоли в това фантастично криминале са били на частен гастрол?! И този "частпром" води до изгонване на дипломати от две държави? Гербев пък опровергава мин-предсетателя с официална писмена декларация, че няма нищо общо с криминалето и потрошените джепанета?! Някой тук доста глупаво лъже, не Ви ли се струва? Освен всичко друго, има официален отказ на Чехия да публикува каквото и да било около "разследването".
(Виж повече >)

Русия парализира чешкото посолство

/ Свят 84
bellend bellend / Неутрално
До коментар [#79] от "Бубенце": "Ама как! Ти на Гебрев не вярваш ли? Ми той никога не е изнасял джепане за Украйна. Даже не е чувал да има такава държава. Отнюдь! " Г-н Гебрев е антично и автентично ДС-гюбре, но МП Бабиш се самоопровергава далеч преди г-н Гебрев да се намеси. Ако, според Бабиш, двамата "гру офицери" са действали като частни лица (копията на "паспортите" им идват в Чехия с имейл, чийто източник не може да се идентифицира), какво общо има с тях държавата Русия и защо бяха изгонени дипломатите - и на двете страни?
(Виж повече >)

Русия парализира чешкото посолство

/ Свят 84
zakkwylde zakkwylde / Неутрално
Пословичният мундарлък на руснаците отново е спасил другаря Емилиан. Но все пак един от главните украински оръжейници не трябва да лежи на тази кълка. Един път стомна за водичка, втори път стомна за водичка...
(Виж повече >)
Коментари (1)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1291 Весело

  Даа, всичко е частно, а там няма "закон", има "за лъв"...

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.