какуо земетуесение само!

Статистика

  1. 260891 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Шеф на охраната на Живков и Желев: Изпълнителната власт е решила НСО да пази Доган

/ България 71
Аз съм българче обичам наште планини зелени Аз съм българче обичам наште планини зелени / Неутрално
До коментар [#35] от "putinxujlo": Те не са обучени на елементарно възпитание... липсва им дрескод...били обучени да разпознават😂. Смешници! Всеки път някакъв гаф с охрана от НСО-та вече като се спомене НСО и всички се сещаме кои са и какви са...
(Виж повече >)

Над тричасовия протест приключва с призив за повторение утре (хронология)

/ България 433
samoedin samoedin / Весело
До коментар [#388] от "del40": "Никой нормален човек няма да реагира спонтанно в защита на руската подлога т.нар.ни президент,рязединителя на нацията!" По проруско управление от днешното не сме имали ! Белене - размразен, подготвен за руснаците, турски поток - извинения пред Кремъл лично от премиер, бегом марш към скоростното му изпълнение, сараи - на пряк отчет пред руските престъпни интереси, защитавани от премиер с еничарски хъс всячески от нормалните хора ! Кой е подлога на Кремъл ?
(Виж повече >)

Шеф на охраната на Живков и Желев: Изпълнителната власт е решила НСО да пази Доган

/ България 71
zegi zegi / Неутрално
Това тъпо ченге трябва незабавно да си ходи. Най-добре в пандиза, заедно с останалите охранители по бермуди. И къде е заплахата срещу охраняваното лице, бе малоумници? Доган не се виждаше никъде, или просто българският флаг му бърка в джигера. Както и на Боко,и на Корнелия,и на пишман-патриотите. Тези гащници с пищови твърдяха , че пазят частен имот, а не , сакън някой да не плесне шамар , на алкохолизирания хидроинженер.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.