- Шефе, издирваме Флашко, ама още го няма ...

Статистика

  1. 295170 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Асен Василев: Хванали сме се на хорото и ще го играем докрай

/ Избори 2022 102
zhivko6461 zhivko6461 / Неутрално
"...купувахте руски газ, само че през посредници, което го оскъпява значително, но не прекъсва енергийната зависимост от Русия. Заглавието е на Дневник. - Прекъсването на зависимостта е в това, че не купуваме от Газпром, който, впрочем, също е посредник, не е производител на газ. И Булгаргаз, доколкото ми е известно, прави търгове за всички посредници..." Вероятно в ГАЗПРОМ улыбаются. "Замечательный парень. Молодец! / Great guy!". Защо да не вкарате още посредници. по веригата. При това "наши момчета", сигурни. Продължавайте, Асенчо, играйте си хорото, играйте си играта. Хорото върви добре. За играчите. На България вашето хоро ѝ излиза скъпо, много скъпо. Но ... Какво от това.?Карай да върви, това е хоро. не забравите да осъдите ГАЗПРОМ. За да могат да си приберат допълнителен бонус от България. П.П. Няма да е изненада, ако с Кирчо получите покана за работа в ГАЗПРОМ. Евентуално в департмънта на Хер Шрьодер. Заслужавате.
(Виж повече >)

Асен Василев: Хванали сме се на хорото и ще го играем докрай

/ Избори 2022 102
Галя Станчева Галя Станчева / Неутрално
[quote#8:"skitnik75"]Интервю от Чаталджа? Гусин Лозанов да не се бори за място в листите на ПП?[/quote] :))) Там борбата е толкова жестока, че няма никакъв шанс. Колкото и да им прави мили очи.

Асен Василев: Хванали сме се на хорото и ще го играем докрай

/ Избори 2022 102
Костадин Иванов Костадин Иванов / Весело
[quote#16:"skitnik75"]Най-сериозно питам как при множеството минуси под коментари за ПП и плюсове в техен ущърб дори тук, в Дневник, социологията дава 19%? Или соцагенциите гадаят какво ще покажат машините. При яснотата на цените, за които споменава и г-н Лозанов, не знам как реално ПП могат да имат повече от между 9 и 13%.[/quote] Ти имаш логика, другите -мадуровки!
(Виж повече >)