Шефе,вярно ли е,че има още един от нашите с фалшива диплома?

Статистика

  1. 295170 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Асен Василев: Хванали сме се на хорото и ще го играем докрай

/ Избори 2022 101
Галя Станчева Галя Станчева / Неутрално
[quote#8:"skitnik75"]Интервю от Чаталджа? Гусин Лозанов да не се бори за място в листите на ПП?[/quote] :))) Там борбата е толкова жестока, че няма никакъв шанс. Колкото и да им прави мили очи.

Асен Василев: Хванали сме се на хорото и ще го играем докрай

/ Избори 2022 101
zhivko6461 zhivko6461 / Неутрално
"...купувахте руски газ, само че през посредници, което го оскъпява значително, но не прекъсва енергийната зависимост от Русия. Заглавието е на Дневник. - Прекъсването на зависимостта е в това, че не купуваме от Газпром, който, впрочем, също е посредник, не е производител на газ. И Булгаргаз, доколкото ми е известно, прави търгове за всички посредници..." Вероятно в ГАЗПРОМ улыбаются. "Замечательный парень. Молодец! / Great guy!". Защо да не вкарате още посредници. по веригата. При това "наши момчета", сигурни. Продължавайте, Асенчо, играйте си хорото, играйте си играта. Хорото върви добре. За играчите. На България вашето хоро ѝ излиза скъпо, много скъпо. Но ... Какво от това.?Карай да върви, това е хоро. не забравите да осъдите ГАЗПРОМ. За да могат да си приберат допълнителен бонус от България. П.П. Няма да е изненада, ако с Кирчо получите покана за работа в ГАЗПРОМ. Евентуално в департмънта на Хер Шрьодер. Заслужавате.
(Виж повече >)

Асен Василев: Хванали сме се на хорото и ще го играем докрай

/ Избори 2022 101
Галя Станчева Галя Станчева / Гневно
[quote#59:"skw42563365"]Единственото което стана е Македония. Но и това виси незадоволително [/quote] Стана благодарение на ГЕРБ и ДБ. Киро се покри кат' мишка в дупка и даже предложение от МС не изпрати в Парламента.
(Виж повече >)