Може да съм ПЕС, ама европейски, а не тиква от Банкя

Статистика

  1. 306349 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Армения прие юрисдикцията на съда в Хага, наредил ареста на Путин

/ Свят 95
quatro_4x3 quatro_4x3 / Весело
[quote#59:"georgievb"]В САЩ е приет закон, според който интернационалният съд и други подобни не се признават. Законът дава правото на президента да използва всички възможни средства, включително и военна инвазия по лична преценка, с цел връщане на задържани от съда държавни лица. Този закон не се отнася не само за военни, но също и за всички лица които имат някаква държавна длъжност в САЩ, или пряко или непряко работят с държавата. Този закон важи не само за американци, но и за държавни личности от други техни съюзници. Например НАТО, Япония, Южна Корея, Австралия, и други. Поради факта че дава право на президента да извършва военна инвазия, неформално законът е познат като „Закон за инвазия на Хага“ (на английски: The Hague invasion Act).[/quote] И ако Путин го арестуват и изпратят в Хага, президентът на САЩ ще я окупира, за да го освободи. Нали това следва от коментара ти? Това е най-идиотският коментар, който съм чел някога. До къде стигнахте от безпомощност и и простотия, не е истина!!!!!!!!!!!!!!!!
(Виж повече >)

Армения прие юрисдикцията на съда в Хага, наредил ареста на Путин

/ Свят 95
uporit uporit / Весело
[quote#22:"Мариана Кълвачева"]До коментар [#17] от "Мариан Кълвачева":Имитатор и крадец, изчезвай в свободно избрана от теб посока.Ти достойнство нямаш ли, толкова ли си тъп, че и име си нямаш дори.[/quote] Спокойно, ти си оригиналната Мерилин и никой не е способен да имитира безпросветното скудоумие на твоите коментари! :)))
(Виж повече >)

Армения прие юрисдикцията на съда в Хага, наредил ареста на Путин

/ Свят 95
tacheaux tacheaux / Неутрално
В историята на Русия не е имало подобен случай нейният държавен глава да е обявен за престъпник и обявен за международно издирване. Никога Русия не е преживявала такъв срам и позор , който и докара кремълското джудже. Руснаците би следвало да се срамуват от него , но те са оперирани от чувството за срам и са зомбирани до такава степен , че а станали неадекватни към съвременния свят.
(Виж повече >)