В ОЧАКВАНЕ НА БОСИЯ !!!

Статистика

 1. 289797 Комикса общо
  /
  0 Комикса за деня

Коментари на часа

САЩ посъветваха гражданите си веднага да напуснат Украйна

/ Свят 44
Малинчо Паков Малинчо Паков / Весело
Имат опит от Виетнам и Афганистан. Предстои утвърждаването му в Укропия и Сирия! Е па нека бегат, ама да внимават и не се катерят по отлитащите самолети! В Афганистан стана очевидно, че от всякакви външни самолетни структури се пада много лесно...и бързо.
(Виж повече >)

САЩ посъветваха гражданите си веднага да напуснат Украйна

/ Свят 44
Малинчо Паков Малинчо Паков / Весело
Големо шубе ги емна, па започват да се изнасят - гледам и ингилизите си стягат куфаретата! Ама нема да има война, бре, сакси, само дето висите по укропските баири в тоя студ сега ще се тъпчите във военни самолеты!
(Виж повече >)
Коментари (12)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на qwertasdf
  qwertasdf
  Рейтинг: 1144 Неутрално

  Банда от разпасани гавази
  ден и нощ от Босия ни пази -
  щял да стреля в родни депутати
  с автомат за скапани домати!
  Но защо полицията хулите -
  хванаха на Босия цървулите...

 2. 2 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1094 Неутрално

  Не само е бос ами и празноглав Не само тия го чакат, а и едни с бели престилки

 3. 3 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2516 Весело

  Родната полиция ни пази от босия.Много опасен човек!

 4. 4 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4610 Неутрално

  До коментар [#2] от "shileto":

  чети и коментирай скъпи !
  Следва доматеното писмо на Босия от неговия блог.

  ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ

  НА РАПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

  ДО ПРЕЗИДЕНТА

  НА РАПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

  ДО МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ

  НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

  ДО ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ

  НА РАПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

  ДО ГЕНЕРАЛНИЯ ДИРЕКТОР

  НА БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ

  ДО ГЕНЕРАЛНИЯ ДИРЕКТОР

  НА БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО РАДИО

  ДАМИ И ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ,

  Всички вие ръководите институции, които са пряко свързани със състоянието на страната ни за последните години. Затова и смятам, че вие сте основни виновници за ужасното състояние на страната и обществото.В страната цари корупция, престъпност, безотговорност, информационна мъгла, слугинаж, деморализация. Празните приказки и театрални пози и монолози ежедневно замъгляват съзнанието и надеждите на обществото като цяло, както и на всеки един български гражданин отделно.

  Преди време някой хвърли по Съдебната палата доматено пюре. Не одобрявам това по две причини. Първата е, че го направи през нощта и си закри лицето, за да не го познаят. Втората причина е, че не обяви причината за хвърлянето на пюрето.

  Аз ще направя това през светлата част на деня след като оповестя с това писмо всички вас, както и българските граждани относно причините за моите действия.

  А те са следните:

  За 23 години след вътрешнопартийния преврат не е направено нищо, за да могат българските граждани да живеят по-спокойно, по-заможно, по-сигурно и по-щастливо.

  Напротив!

  Българите напускат страната и отиват да живеят в други държави, където животът им е по-лек, по-сигурен, по-добре е заплатен труда им и здравето и образованието им са по-качествени. Напоследък започнаха да се закриват болници, цели екипи напускат клиники и отделения поради ниско заплащане, лоши условия на труд и административен произвол. България остава без най-добрите си кадри в здравеопазването. Предвид високата заболеваемост и върхови проценти на тежки заболявания липсата на достъп до качествени лекарства и лекарска помощ ситуацията стана твърде опасна за останалите живи българи.

  Бизнес климатът у нас също е на невероятно ниско ниво. Законодателството и изпълнителната власт изпълняват поръчки на монополите и картелите. Банките унищожават малкия и средния бизнес, а администрацията задушава производството на стоки и услуги. Всъщност, ако трябва да бъда още по-конкретен, у нас администрацията управлява, а не обслужва.Тя не работи за гражданите, а ги прехвърля на различни институции като топка за тенис.

  За образованието и културата не мога да кажа нищо добро. От година на година се експериментират все по-нискокачествени програми и учебници, които съвместно с настъплението на субкултурата доубиват бъдещето на младите хора. Високата безработица, включително и на висшисти е пряко изгонване на младите и енергични хора от страната.

  Полицията е корумпирана, бездействена и непрофесионална. Ръководството е затънало в корупция, слугинаж и прикриване на престъпления. Многократно съм писал за престъпления вътре в полицията, но не съм получил нито един отговор. Например, за директора на РУП-г. Раковски. Пълна тишина и безхаберие. Ние сме на първо място по брои на служители в МВР в Европа и на последно по ефективност. Предлагал съм на ръководството на МВР в някои софийски управления да дойдат с мен да им покажа къде се прави контрабанда, проституира и краде. Никакво внимание!

  Същата е ситуацията във МО, МИЕТ МВнР и останалите държавни институции. Същото е и в президентството, където бяха назначени партийни комунистически функционери и лица с ниски професионални качества.

  Същото е и в общините.

  В Съдебната система е още по-зле. Там справедливостта е изгонена от съдебните зали, а прокуратурата и следствието се занимават изключително с измъкване на пари срещу прикриване на престъпления. Тук не искам да давам примери, защото ще трябва да спомена цялата им дейност.

  В основата на това състояние е отказът на политическата класа да зареже стария комунистически модел на управление и да създаде нов модел със съответните стратегии и програми, с подготовката и повишаването на професионалната квалификация на работещите. Управлението е свръхцентрализирано и поради това недемократично и неефективно.

  Всичко това ме отвращава и ме принуждава да протестирам. За последните 30 и повече години се занимавам изключително с това, но търпението постепенно изчезва. Не съм спирал да пиша статии, фейлетони, сигнали и декларации. В тях поотделно и заедно съм описвал слабостите, липсата на професионализъм и морал, абсурдността на нашето съществуване в България. От цялата тази работа си заработих отказ от публикации по медиите, както и страх на журналисти да ме канят в техните предавания.

  ДАМИ И ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ,

  Предвид това, че атмосферата у нас става все по-смрадлива от корупция, престъпност, беззаконие, деморализация, безотговорност, грабежи и липса на информация, реших да протестирам пред вашите институции по следния начин:

  На 20 ноември /вторник/ ще закупя от пазара 6 /шест/ развалени домата и ще ги разпределя по един за шестте институции, към които съм се обърнал. В 10 ч ще бъда пред Народното събрание, където ще хвърля един домат по фасадата, с което ще изразя протеста си срещу липсата на ориентация, професионализъм и патриотизъм при изготвяне на законите. Ще запратя домата протестирайки срещу лошите текстове на законите, носещи само нещастия на обществото и отделния български гражданин. Законът трябва да бъде обществено полезен, а не изработен срещу човека.

  След това ще отида пред президентството и ще запратя по фасадата му следващия домат. Той ще бъде срещу нищоправенето от страна на президентската институция, наведената поза при среща с представители на великите сили и назначението на отрепки за дипломати. Срещу безкритичното отношение при подписването на укази за влизането на законите в сила.

  Третият домат ще бъде хвърлен срещу сградата на МС заради цялостната му политика и действията му срещу обществото и националните интереси.

  Четвъртият домат ще бъде хвърлен от мен срещу съдебната палата. За моите съотечественици не е необходимо да обяснявам защо.

  Петият и шестият домат ще хвърля по БНТ и БНР поради това, че с нашите пари те обслужват една малка шайка от политически престъпници и мафиоти.

  Знам, че ще се опитате да ме спрете и подведете под отговорност за хулиганство. Това, обаче, е политическо действие от моя страна и ако имате наглостта да го определите като хулиганство, ще трябва да отговаряте пред обществото, ЕС и пред Бога.

  Знаете, че както поотделно, така и заедно за мен не сте достатъчно авторитетни, за да ме спрете. Ако употребите сила, ще ви съдя и ще ви осъдя.

  Няма да ви оставя на мира, докато не покажете програма за действие в близките 10 години ден по ден и не ми покажете програма за смяна на модела, както и административна, съдебна и политическа реформа на България. Понеже вие нямате такива програми, няма да преговарям с вас и няма да се съглася на компромис. Такъв компромис просто ще заздрави статуквото и ще обрече българските граждани на безбъдеще и оскотяване.

  Не мога да бъда повече пленник на надеждата и възпитанието.

  Вървете по дяволите!

  14 ноември 2012 г.

  София Николай Колев-Босия

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 5. 5 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1094 Неутрално

  До коментар [#4] от "КМЕТ В СЯНКА моди мерси за отЛИЧНОТО ти отношение":

  Човече това което е написано е правилно , но не одобрявам простотии с домати , чупене и др Защото боядисване и ремонт парите ще дойдат от нашия джоб ,а не от на томатковците Като е такъв дисидент какво е направил за държавата или и той ще излезе с картонче като гледам последователите му Дали са му последователи или го използват

 6. 6 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2516 Неутрално

  До коментар [#5] от "shileto":

  А какво предлагаш?Да се молим колнопреклонно?

 7. 7 Профил на Десен
  Десен
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Идейно! Браво.

  Не цъфтиш ли като цвете, гниеш като бурен.
 8. 8 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1094 Весело

  До коментар [#6] от "hodounski": Да ти счупим прозорците , да ни забележат

 9. 9
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 10. 10 Профил на leon12
  leon12
  Рейтинг: 1366 Весело

  До коментар [#2] от "shileto":
  Шиле, нали знаеш, че не трябва да се изказваш неподготвен, виж колко минузчита ти набуткаха

 11. 11 Профил на Moi6e from Israel, с деактивиран акаунт
  Moi6e from Israel, с деактивиран акаунт
  Рейтинг: 1312 Неутрално

  [quote#3:"hodounski"]Родната полиция ни пази от босия.Много опасен човек! [/quote]
  Опасен я!Я 'земи си прЕдстави че всички граждани почнат така да си изказват мнението за тези 240 ^%$%^&*&^%$ в НС?!?

  I REFUSE TO JOIN ANY CLUB THAT WOULD'VE ME AS A MEMBER!
 12. 12 Профил на Читател
  Читател
  Рейтинг: 1930 Неутрално

  Комикс и събитие на седмицата. Ама "Дневник" се ослушват и помайват.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.