Дано на опашките за месо в Карфур не им дойде на ум да дойдат да ме линчуват

Статистика

 1. 289797 Комикса общо
  /
  0 Комикса за деня

Коментари на часа

Петков и Гешев ще бъдат изслушани поотделно в Европейския парламент

/ Европа 80
Norman Granz Norman Granz / Неутрално
До коментар [#73] от "робин от Крузо": Колега, аз пък никога не отговарям на индивиди, кръстили се “Изобличител”, “Демократ”, “Консерватор”, “Праведник”, “Месия”, “Светец”, “Исус Христос” и пр. Изборът на подобно име за мен е категоричен знак, че на въпросния участник нещо му хлопа. Какво като ви е заговорил? И мен ме заговори - току що. Да тръгна да се разправям с него? Как не…
(Виж повече >)

Гласът на "Капитал": Великото стопяване на българите

/ Анализи 68
pox321090956 pox321090956 / Неутрално
До коментар [#41] от "DDR": Абсолютно си прав. От както се помня само слушам от всички около себе си как българите сме най-зле, колко сме прости, как не знам си какво. Непрекъснато самооплюване и изключителна токсичност. Това предимно идва от малки комплексирани душици, на които не им е достатъчно само те да са мизерни и смачкани, ами изпитват нуждата да карат и всички околни да се чувстват като тях. В коментарите много такива примери. От такава среда как очакваш да не израстнат нихилисти с нулево самочувствие и амбиции? Главен приоритет трябва да бъде на всеки един от нас да игнорира такива хора и същевременно да пази младите от миазмата на такива загубеняци.
(Виж повече >)

Гласът на "Капитал": Великото стопяване на българите

/ Анализи 68
lrp351097751 lrp351097751 / Неутрално
До коментар [#51] от "uhf351094494": И ти не си невинен. Вместо да искаш учиш младите на себеуважение и достойнство, ти им казваш "тъп си се родил, тъп ще си останеш." Как очакваш да се подобри нещо така?
(Виж повече >)
Коментари (1)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.