Идва ли се месото в Карфур Добре нагласихме народа да чака 4 часа за парче ефтино месо.

Статистика

  1. 289797 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Коронавирусът и ваксинирането: данните на 21 януари

/ България 75
У Чен У Чен / Любопитно
До коментар [#12] от "Ramon Asvalda": Интересно защо в страните в които никой не сипреценя сам, имат ръст на икономиките си, а тука дето сме големи специалисти по всичко и всеки сам си преценя има само ръст на инфлацията?
(Виж повече >)

Коронавирусът и ваксинирането: данните на 21 януари

/ България 75
Котаракът на Шрьодингер Котаракът на Шрьодингер / Неутрално
[quote#20:"У Чен"]До коментар [#12] от "Ramon Asvalda":Интересно защо в страните в които никой не сипреценя сам, имат ръст на икономиките си, а тука дето сме големи специалисти по всичко и всеки сам си преценя има само ръст на инфлацията? [/quote] Щото за ”секи сам си преценя” трябва да има и акъл. А както е казал у нас поета: ”Народът прост, животът тежък, скучен.”
(Виж повече >)

Коронавирусът и ваксинирането: данните на 21 януари

/ България 75
Patsis Patsis / Неутрално
Изхождайки от данните за последните седем дни и от наличието на ок.1,97 млн ваксинирани и с бустерна доза при 3,52 млн неваксинирани над 18 години , при ваксинираните има 48% по-ниска вероятност да попадната в надводната част на айсберга - сред регистрираните заразени, 61% по-ниска вероятност да попаднат в болница и 85% по-ниска вероятност да починат от ковид... Комуто намаляването на вероятността да почине от ковид шест-седем пъти не е достатъчно, да се обърне към ходжата от Горно Нанадолнище. Той дава муски със 100% гаранция, че няма да умреш от ковид. Може и към врачката от Долно Нанагорнище.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.