Че можем да ви изведем-можем!  Ама ако знаете в  каква утрешна ще ви вкараме......

Статистика

  1. 276887 Комикса общо
    /
    77 Комикса за деня

Коментари на часа

Байдън предложи на Путин да се срещнат в трета страна

/ Свят 104
Hawaii Hawaii / Весело
По-късно съобщение се появи и на сайта на Кремъл, но там е казано само, че американският президент е предложил "да се разгледа възможността за провеждане в обозрима перспектива на лична среща на най-високо ниво". ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Не компютри а компоти Не непременно сега и веднага а В ОБОЗРИМО БЪДЕЩЕ и ЕВЕНТУАЛНО
(Виж повече >)

Байдън предложи на Путин да се срещнат в трета страна

/ Свят 104
asroma1927 asroma1927 / Неутрално
Изключително слаб ход от страна на Байдън. Играеше се игра на нерви и въпроса беше кой пръв ще поддаде. Телефонното позвъняване от страна на Байдън даде отговор на този въпрос. Сега малкия диктатор ще продължи да създава проблеми в още по-голяма степен.
(Виж повече >)

Украйна призова НАТО за помощ, Русия го обвини, че я превръща в "буре с барут"

/ Свят 197
mr_vach mr_vach / Любопитно
[quote#182:"Julian Mall"][quote#159:"mr_vach"][/quote] Сега се настанява и в Украйна! Стъпка по стъпка върви към реализирането на неоосманският си план Черно море отново да е турско езеро! [/quote] Това всичкото е много интересно! Ама как точно Черно море ще стане турско езеро? Ердоган ще нападне и Русия ли? А извънземните от Алфа Кентавър на чия страна ще се бият?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.