- Спри, спри не си отивай, знай - времето ще ни прости на грешките на двама ни! - Боко, моите може би, но твоите едва ли!!!

Статистика

  1. 306349 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Армения прие юрисдикцията на съда в Хага, наредил ареста на Путин

/ Свят 94
antonio_vivaldi antonio_vivaldi / Неутрално
До коментар [#45] от "dark'star": А Русия загуби влиянието си в Кавказ. Единственият и съюзник в региона я отряза, а Турция стана доминираща. И това се случва за първи път от век насам, след като руските царе и генсеци водиха десетки години войни ,за да подчинят Кавказ.
(Виж повече >)

Армения прие юрисдикцията на съда в Хага, наредил ареста на Путин

/ Свят 94
quatro_4x3 quatro_4x3 / Весело
[quote#59:"georgievb"]В САЩ е приет закон, според който интернационалният съд и други подобни не се признават. Законът дава правото на президента да използва всички възможни средства, включително и военна инвазия по лична преценка, с цел връщане на задържани от съда държавни лица. Този закон не се отнася не само за военни, но също и за всички лица които имат някаква държавна длъжност в САЩ, или пряко или непряко работят с държавата. Този закон важи не само за американци, но и за държавни личности от други техни съюзници. Например НАТО, Япония, Южна Корея, Австралия, и други. Поради факта че дава право на президента да извършва военна инвазия, неформално законът е познат като „Закон за инвазия на Хага“ (на английски: The Hague invasion Act).[/quote] И ако Путин го арестуват и изпратят в Хага, президентът на САЩ ще я окупира, за да го освободи. Нали това следва от коментара ти? Това е най-идиотският коментар, който съм чел някога. До къде стигнахте от безпомощност и и простотия, не е истина!!!!!!!!!!!!!!!!
(Виж повече >)