Да се гордея ли, че при Кеворкян г-н Борисов ме нарече  кошче за отпадъци!?

Статистика

  1. 306272 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

ЦСКА надви "Локомотив" (София) за четвърта поредна победа

/ Спорт 11
Fred Fred / Неутрално
Да отбележа и че най-накрая намериха правилното място на Юга. Прекалено бавен за да е краен в защитата но много интелигентни извеждащи пасове когато играе пред нея.

ЦСКА надви "Локомотив" (София) за четвърта поредна победа

/ Спорт 11
Fred Fred / Неутрално
Пълно превъзходство на ЦСКА което можеше /и трябваше/ да бъде реализирано с поне още 2-3 гола. Вместо това накрая го удариха малко предварително на почивка и 1-2 пъти дърпаха дявола за опашката. Като крайна оценка добър тренировъчен мач спечелен без прекалено изразходване на силите. Добро впечатление направи Естрада не само поради головете които вкара но и поради хладнокръвието и техниката което показа в голови ситуации. Има перспектива в него. Фаетон засега не блести, Асприля също загатва за качества. Тези тримата като влязат във форма заедно с Назон става страхотен нападателен таран.
(Виж повече >)

Финтифлюшката на Сурков - Русия да бъде "Една трета Рим"

/ Анализи 106
irl471142598 irl471142598 / Любопитно
До коментар [#93] от "ND": Петър първи се е гнусял от азиатщината на Московията: мести столицата на запад в Петербург , наема западни строители и архитекти за дворци /повечето от тях кичозни имитации, но отлежали вече днес, стоят добре /, инженери по строителство на кораби , режел е бради , учи мужиците с бой да се къпят и т.н. и най важното , преименува Московията на Руска империя и взима културата и писмеността на Киевска рус /дошла от България/. Киевска рус генетично е славянска държава,Московията е смес от варязи , монголоиди , московити , удмурти и пр пр. Разбира се, все може да се представя за това което се чувства, както българите във вардарско са сигурни че са македонци, что делать ... Смешни са историите , когато холандци учат мужиците работят при строителството на кораби,напр., когато вдигали да пренасят мачта , мужиците заставали едни срещу други и при движението , който се движи с гръб падал под мачтата.... Ако пък им заповядли да се обърнат, се обръщали всички и смехорията с падането продължавала... При пускането на вода , на първия руски кораб, холандците поискали флага на Русия, но такъв нямало ... Те сложили холандския. След време, Петър първи просто разместил цветовете му...
(Виж повече >)