Dölen Şider  Партия Хатака

Статистика

  1. 277049 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

След изборите: Парламентът задължи Борисов да се яви пред депутатите

/ Избори 2021 306
ozd05563707 ozd05563707 / Неутрално
[quote#248:"David Moyseev"]Чалгарите, Мутрите и Курнела превърнаха парламента в пълен цирк, по-идиотски и от Шоуто на Слави. Шефката на парламента е една истеричка, която си няма хабер от правилника и от реда и начина на работа на Народното събрание! Тошко Шериата раздава простотии и обиди на килограм, а никаквицата начело на парламента не смее дори да му отнеме думата и да го накаже! Крясъци, бутане, простотии във всеки един момент. Никой не знае за какво се гласува и гласуват по два пъти за едно и също нещо! Този цирк няма да трае и месец![/quote] Каква истеричка, бе плъх! Изключително приятна и интелигентна жена, която тепърва ще трябва да вади зъби на циркаджиите пред нея, само малко да се отрака.
(Виж повече >)

След изборите: Парламентът задължи Борисов да се яви пред депутатите

/ Избори 2021 306
murry murry / Неутрално
От сутринта слушам по радиото заседанието на Народното събрание. СЛУГИТЕ на Бойко Борисов от т. нар. парламентарна група на ГЕРБ се държат като селски гаменчета. Като нямат какво да направят по същество, се опитват да отложат неизбежното. Лъсна им цялото безсилие и злоба. Хубаво е, че гербаджийският резил се предава по националните медии, нека го гледа и слуша цяла България. А пък, ако е необходимо, техният ВОЖД ще бъде докаран в сряда под конвой в сградата на НС – с полиция и белезници на ръцете. Освен ако преди това не опита да избяга в Латинска Америка.
(Виж повече >)

Новият парламент ще проверява управленията на Борисов и Орешарски

/ Избори 2021 109
001 001 / Весело
Съмнявам се умните и красивите като кмета да са разбрали какво пише в статията. С две думи на прост език... Сестра Галева искала пълна ревизия на последните 4 години, а от ГЕРБ пак са си направили бъзик с новите и са предложили да не е за 4 , а за 10 При 5 годишна давност, ще запчонат да проверяват от 2010 година и към края на този парламента ще са стигнали тъкмо до Орешарски
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.