ОСТАВКА ЛИ ? ОСТАВАМ ! ОСТАВАМ !

Статистика

  1. 232530 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Фотогалерия: "ЕС, обичам те" от Лондон

/ Галерии 42
Храбър Храбър / Весело
[quote#33:"izt21595181"]Те така ще искат и прегласуване на изборите докато не спечелят техните кандидати. Опасен прецедент ако се допусне втори референдум или се спре Брекзит. Но евро-болшевиките са така, не обичат демокрацията много-много.[/quote] Ама на това руските отрепки хич на ви харесва какво става, а!?
(Виж повече >)

Партньорите на ГЕРБ декларираха, че оставката на Цачева няма да разклати кабинета, БСП иска още

/ България 84
Emil Dimov Emil Dimov / Неутрално
Партньорите на ГЕРБ декларираха, че оставката на Цачева няма да разклати кабинета, БСП иска още?! До коментар [#46] от "mariopuzo": А бедата е че няма партия, която да бъде техен конкурент, нито пък има гражданско общество, което да излезе от летаргията и да поиска да промени статуквото, да се трансформира държавата-клоака... Тъжно, трагично, след време в тази държава ще останат само мафиоти, цигани и ченгета. (когато останат само тези групи от населението държавата вече я НЯМА!) Че има ли вече държава, то е останала само една "територия", която дори не е населена равномерно, защото хората трябва да избират дали да стоят на място, където нямат възможност за някаква работа, електричество, транспорт, здравни грижи и сигурност и всичко това за страна от ЕС и то през 21 век или да потърсят изход от това положение като се преселят в София, някои друг от останалите 5-6 голями града в България или пък да потърсиш терминалите?
(Виж повече >)

Тоталитаризмът възпитавал широкоскроени хора, съвремието - компютърни слепци

/ България 71
unx26584849 unx26584849 / Неутрално
[quote#67:"dnevnikar"]Х 0000 2019Бъркаш :)Бъркаш ционистки юдеизъм с Общочовечно Християнство.И двамата...До коментар [#64] от "unx26584849": Ей такива попчета като Николай докараха хората до отвращение от българското православие. И който имаше нужда от религия я намери в секти йеховистки и мормонски. —цитат от коментар 60 на ТаралежАко религията беше нещо добро евреите никога нямаше да ви я подарят! :)[/quote] Нищо не бъркам, всички религии идват от изток на България, вижте на какво ниво е изтока сравнен със запада. Има много неща, които са помогнали на истински вярващите, като въздържанието във времена, когато е нямало антибиотици, но това е било отдавна. "Този свят е за живите, а онзи за религиите". 99% от истината.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.