Лошо... Ако подам оставка, друг шушумига ще е на моето място!

Статистика

  1. 278279 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

"Когато си гледал клип за назидание" – за мълчанието след шокиращите разкрития

/ Избори 2021 7
Are de Are de / Неутрално
БНТ, БТВ и НОВА са съучастници на тиквата и Кошлука, Хекемянчо и който им е програмен на нова са за съд и затвор заради гьобелсовата пропаганда, с която заливат ефира, за абсолютното убийство на свободата на словото в националните телевизии и откровеното съучастие с ОПГ Герб в пропагандата и задушаването на словото и масовата дезинформация.
(Виж повече >)

Сбогом, мой Дон Корлеоне!

/ Избори 2021 79
nmy381005793 nmy381005793 / Неутрално
Тук Смилов бърка в сравнението, не е Дон Корлеоне, ГЕРБ и Борисов управляват като “латино американски Картел” все още не сме видяли противници на картела провесени от мостовете, голи, вързани за краката но все още има време. Самият Бойко е Chicken Sh#t . You can’t make chicken soup with chicken sh#t. :)
(Виж повече >)

Сбогом, мой Дон Корлеоне!

/ Избори 2021 79
Smoke Smoke / Неутрално
Борисов навремето се кефеше да подхвърли някаква глупост и всички партии се хвърляха да се обясняват, разграничават или противопоставят: "Аз само им подхвърлям стръв и те кълват като шарани на гола кука" А сега него истерия го тресе и му се привиждат конспирации и бели мишки, без някой да е направил каквото и да е. Затова плаши как компромати щял да вади; здрави момчета щял да праща; самохвали се по най-идиотски начин; заплашва с мигранти; заплашва с биячи. Във всяко смислено нещо, направено от другите, вижда комплот. И все льотчикът му бил виновен :))) А той (льотчикът) нищо не е направил, само си изпълнява задълженията по конституция.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.