Ох, да минат тия 100 дни и ще потърся  политическо убежище в Китай.

Статистика

  1. 280471 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Кой е руски шпионин – който е дал 10 милиарда за каузата на Путин или няколко пенсионери

/ Избори 2021 222
Бубенце Бубенце / Неутрално
То всичко хубаво, но Радулов е пропуснал да разкаже собствената си биография. Метаморфозата от Старши разузнавач в Държавна сигурност до заклет костовист и главен секретар на МВР, изхвърлен заедно с Б.Бонев за корупция и далавери, последван от периода на гладните "академични" години. За да видим днес озверялата от глад десебарка да вие в един хор с Тошко Маймуната. Вие както искате, но аз вяра на тази политическа цветарка нямам.
(Виж повече >)

Италия взе нова победа и изравни рекорд, Турция е първият отпаднал от Евро 2020

/ Спорт 56
skw42563365 skw42563365 / Неутрално
Карадья как се осра през всички наши турци пред Ердоган. Навечеря на софрата в нашето семейство чак коментираме какъв позор този с тази приказка. А съм сигурен че и много български турци живеещи в Истанбул се чувства опозорени. Хора които и България и Турция си обичат по равно. А той ще ми претендира че бил про-Атлантик. Я се засрами бе простак какво говориш пред Ердоган.
(Виж повече >)

Италия взе нова победа и изравни рекорд, Турция е първият отпаднал от Евро 2020

/ Спорт 56
skw42563365 skw42563365 / Неутрално
България всичко даде на български турци, и детска градина, и майчини, и училище, и стипендии, и общежития, и работа, и осигуровки. Всичко даде като на един пълноценен гражданин. Как ти бе Карадья ще ходиш да злоговориш срещу родината и ще казваш че Турция била наша прародина. Ще ти сера на сурата.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.