Статистика

  1. 288151 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

София е в кома

/ Анализи 24
Norman Granz Norman Granz / Неутрално
Крайно време беше да се каже на висок глас болезнената истина: София е кочина. В цяла Европа няма по-занемарен, грозно и безмозъчно застроен, мръсен, неприветлив, мразещ жителите си град. Не мога дори да си представя колко милиарда бяха откраднати и прахосани за 16-те години управление на ГЕРБ, но резултатите са видими: столицата на България изглежда отвратително. Всеки, който се връща в София по комично наименования булевард “Европа”, след като е шофирал в Загреб, Виена, Мюнхен, Любляна, дори в не особено добре поддържаната Будапеща, и навлезе в Модерно предградие, сякаш попада на друг континент, нямащ нищо общо с 21 век и цивилизацията. Покрай некадърното, лишено от интелигентност, вкус и култура управление на тази крадлива шайка намразих цели улици и квартали от града, в който съм роден и израсъл. Дори утре да се махнат, следите ще останат като незарастващи рани десетилетия наред.
(Виж повече >)

София е в кома

/ Анализи 24
SSS SSS / Неутрално
Фандъчето е образ и подобие на тиквундера и на мутрагените от герп. Нищо няма в кратуната, обслужващ персонал, сервилност и свиркаджийство до откат. София е емблема на милиционерската партия - крадене, гепене и кой откъде е . Като за последно и завинаги. След тях - мръсотия, далавери и корупция. И понеже софиянци са малцинство, резултатът е участие на една рядко неспособна и проста жена в управлението на София. Само мръднете от централните софийски улици, не че те са цъфнали и вързали, в кварталните пространства и всичко е щета - мръсотия, дупки, разбити тротоари, скапани кофи за боклук..София според вижданията на една самоковска пръчка през 21 век.
(Виж повече >)

София е в кома

/ Анализи 24
Андерсен Андерсен / Гневно
Наистина трябва да се направи нещо, за да се махне тази Фъндъкова по-скоро. София никога не е била по-мръсна, кална и в същото време прашна. Здравите тротоари се броят на пръстите на едната ръка, почти няма път без дупки. Не само че за 12 години не са влезнали в кварталите, ами и центъра изглежда вече запуснат, потрошен и мръсен. Един дъжд като завали и София заприличва на някое кално село от третия свят. Правят се само някакви текущи ремонти, колкото да се закърпи нещо и липсва цялостна визия и планиране. Това не може да продължава.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.