Попарена

Статистика

  1. 289797 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Радослав Парушев: Трябва да четем историята без емоция и патриотарски комплекси

/ Книги 30
izoblichitel izoblichitel / Неутрално
посредствен писател, а всъщност изразяващ се като рекламист нахален лайфстайльо. Това е максимума на дневник, представям си главната редакторка колко се кефи и даже има на рафтчето с книжки няколко заглавия на "чарли". няма такъв гнус от соц имитацията, като този който дневник причинява.
(Виж повече >)

Радослав Парушев: Трябва да четем историята без емоция и патриотарски комплекси

/ Книги 30
SSS SSS / Неутрално
[quote#4:"galina georgieva"]"Например, след като няма нито един сериозен, проверен, достоверен исторически източник, който да потвърждава, че България, в който и да е момент, е била "на три морета", значи - просто никога не е била и толкова."Еееее, Дневник,от къде го изкопахте тоя 😂😂😂???Ако бяхте македонска медия,щях да разбера подобни писаници, амааа...........Вече незнам човек да се смее ли, да плаче ли????Днес КирчУ каза, че в България някога имало фашизъм, Дневник дава трибуна на някакъв писател, който твърди, че не трябва да сме емоционални като си четем историята........С две думи,на нас много ни се искало някога България да е била на три морета,и затова ние си го измисляме 😂😂😂Имам чувството, че вече почвате да ни обработвате за предателството, което предстои да направи КирчУ!!!https://bg.wikipedia.org/wiki/Симеон_I [/quote] Да цитираш уикито като аргумент е абсолютно несериозно. Нито един исторически извор не е налице, който да потвърждава изобщо тази свръхнапомпан от комунистическата истореография факт. България изобщо не е имала флот, а сведенията, че сме излезли на Адриатика са крайно оскъдни и противоречиви. Ако изобщо някога сме се разпростирали в тези граници, то е било за кратко и спорадично. Но това не са факти, а интерпретации. По соца се пишеха по учебниците страшни небивалици, не по малко измислени от тези, които макетата сега надуват. Но този форум не е нищо повече от един фейсбук или туитър и в този смисъл е безкрайно пълен с измислици. Пиша за историята, а не за автора. Той не ми е интересен.
(Виж повече >)

Радослав Парушев: Трябва да четем историята без емоция и патриотарски комплекси

/ Книги 30
eti mehter eti mehter / Весело
До коментар [#23] от "klimentm": Ха ха..... Четеш ли....? " ..- както е добре известно на грамотната публика, никой след смъртта на Йовков не е писал на български език разкази с по-висока художествена стойност от моите" :)...... Смело.....! Какво ли би казал покойния Радой Ралин .....ако бе научил за тая творческа "скромност"?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.