- Буйрунус ефендилар гербелар

Статистика

  1. 287973 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Путин посочи коя е "червената линия" в Украйна, която Русия ще защитава

/ Свят 114
samoedin samoedin / Неутрално
До коментар [#66] от "Манчо": " Оооооо, миролюбивото отношение на Запада към Русия е особено добре доказано от миролюбците Наполеон и Хитлер, ама неблагодарните руснаци така и не оцениха всичко това....." Манчо, не че нещо, ама знаеш ли кой беше най - близкия режим до болшевиките непосредствено преди началото на ВСВ ? Кой чужд представител се радваше на възможно най - голяма близост с " бащата на народите", довела до подписване на пакт за ненападение и подялба на някои европейски държави на сфери на влияние ?
(Виж повече >)

НАТО: Русия ще плати висока цена за всяка нова военна агресия срещу Украйна

/ Свят 151
nabliudatelnica nabliudatelnica / Неутрално
До коментар [#114] от "orion_13": То тия чуденки са характерни за твоето ниво. Отвори един атлас, ако знаеш какво е, и виж в коя част на Русия живее 2/3 от населението. Пък после пробутвай тъпи опорки. Силата на една държава я прави населението и икономиката, не квадратнитите километри пустош. И по двата показателя Русия е гола-вода.
(Виж повече >)

НАТО: Русия ще плати висока цена за всяка нова военна агресия срещу Украйна

/ Свят 151
citoplast citoplast / Весело
[quote#116:"Nedyalko Lazarov"][/quote] ...Вярно е това което казваш. Ако всички имащи право на глас бяха гласували, Радев щеше да спечели с 4/5... Да само, че има ако и щеше! Малка, но съществена разлика!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.