Който не храни цацата, цацата го изяжда! (по идея на Питанка)

Статистика

  1. 277153 Комикса общо
    /
    104 Комикса за деня

Коментари на часа

Жители на Бояна бранят игрището си от строеж на спортен комплекс

/ България 36
Brusuev Brusuev / Неутрално
[quote#3:"Николай Колев"]Боримиров е шурей на Таки.[/quote] За протокола- обратното е. Таки е шурей на Боримиров. Боримиров е зет на Таки. Боримиров е женен за сестрата на Таки

Жители на Бояна бранят игрището си от строеж на спортен комплекс

/ България 36
Georgi Georgi / Неутрално
Този път може да не мине номера, от години се говори, че тарикатите искат са вземат стадиона, но явно чакаха да минат изборите, че можеха да лишат ОПГ-то от някой глас. Съвпадение или не малоумната ограда се появи точно в първата седмица след изборите, трябва да се бърза, щом главният футболист на републиката явно ще е извън играта и далаверата може да се разтури. Изроди, стадионът се използва от деца, играем футбол, тичаме там, стига ни, че мутрите от ресторанто-хотел-бардакът в съседсто, кръстен китно Кастело ди Сан Марино, работеха на пълни обороти и по време на най-голямата карантина и некачествената им абсорбция умирисва половината квартал.
(Виж повече >)

Жители на Бояна бранят игрището си от строеж на спортен комплекс

/ България 36
Храбър Храбър / Любопитно
[quote#6:"Корабов"]Едно време нямаше отдаване под наем, срещу създаване на нещо добро- драгалевския политкомисар, крадлив дедо и сер гей продаваха директно и нищо не оставаше ! Много добра инициатива, ако и да не съм фен на дедо Боре-шмайзера, но няма значение кой е, щом е добра инициативата![/quote] И какво и е доброто на...."инициативата"?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.