Днес ще ви покажа\nедин маньовър, от тато го знам!

Статистика

  1. 289797 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Коронавирусът и ваксинирането: данните на 21 януари

/ България 79
У Чен У Чен / Любопитно
До коментар [#12] от "Ramon Asvalda": Интересно защо в страните в които никой не сипреценя сам, имат ръст на икономиките си, а тука дето сме големи специалисти по всичко и всеки сам си преценя има само ръст на инфлацията?
(Виж повече >)

Коронавирусът и ваксинирането: данните на 21 януари

/ България 79
Patsis Patsis / Неутрално
Изхождайки от данните за последните седем дни и от наличието на ок.1,97 млн ваксинирани и с бустерна доза при 3,52 млн неваксинирани над 18 години , при ваксинираните има 48% по-ниска вероятност да попадната в надводната част на айсберга - сред регистрираните заразени, 61% по-ниска вероятност да попаднат в болница и 85% по-ниска вероятност да починат от ковид... Комуто намаляването на вероятността да почине от ковид шест-седем пъти не е достатъчно, да се обърне към ходжата от Горно Нанадолнище. Той дава муски със 100% гаранция, че няма да умреш от ковид. Може и към врачката от Долно Нанагорнище.
(Виж повече >)

Коронавирусът и ваксинирането: данните на 21 януари

/ България 79
Котаракът на Шрьодингер Котаракът на Шрьодингер / Неутрално
”Решила да се зарази от сина и съпруга си, за да може да получи зелен сертификат и да посещава повече обществени места. Сутринта преди да почине, Хорка написала в социалните мрежи, че се чувства много по-добре и дори дала заявка, че скоро ще посещава концерти, театри и сауни. Малко по-късно починала в дома си.” Спасила се е от ваксинация, което е най-важното на плоската Земя. Мангъровците са доволни, Бог да я прости!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.