- Питам аз, кой предложи Пеевски?

Статистика

 1. 289797 Комикса общо
  /
  0 Комикса за деня

Коментари на часа

Алберт Попов завърши 11-и в последния си старт преди олимпийските игри

/ Спорт 45
Николай Колев Николай Колев / Неутрално
От известно време не виждам коментарите към мен. От иконата в горния десен ъгъл влизам в "коментарите си", но като натисна аватара, или акаунта, ме праща в "таблото", да. И не, не вярвам да е временно спирането. Това е като редизайна преди време, само че по-радикално. То и съдържанието на медията напоследък не беше кой знае какво. Доста статии излизаха с дни, след събитията, имаше по няколко статии за едно и също. Едно време така стана с 24 часа. 90% колонки от телекса на информационните агенции, 9% ала-бала като кръстословици и др и 1 % статии (не коментирам качество). Накрая трябваше да "полягат", за да не са на тотален минус. За мен забележимата промяна настъпи СЛЕД оправдателната присъда на Прокопиев. Както в редакционната политика, така и в модерирането. После, след регистрацията на ПП, пак имаше промяна, но не толкова забележима.
(Виж повече >)
Коментари (3)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Картина
  Картина
  Рейтинг: 381 Неутрално

  А аз питам кога прокуратурата ще се занимае с този и майка му, и произхода на средствата с които пазарят медии? И кога ще се се разбие монопола в медиите, наложен от БСП , а крепен от Делян?

  Пази се да не бъдеш измамен от суетна слава - тя е пропаст за ограничените умове.
 2. 2 Профил на Freedom of Speech
  Freedom of Speech
  Рейтинг: 648 Неутрално

  Монополът в медиите, младеж, може действително да е крепен от Пеевски, но НЕ е наложен от БСП...
  Върни се 3-4 години назад и се поинтересувай за интересите на Пеевски с една партия, на която името ми е противно да го пиша.

  Езикът е машина и не бива да се допуска пружините й да скърцат.
 3. 3 Профил на Картина
  Картина
  Рейтинг: 381 Неутрално

  До коментар [#2] от "Freedom of Speech":Ми тя тази партия кой я създаде? И там си пъхат срамотийте, дето ги излагат, ама без тях не може. Той как Орешарски не е оттам, но нали го пазят за "експерт" та затуй сигурно.

  Пази се да не бъдеш измамен от суетна слава - тя е пропаст за ограничените умове.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.