- Вече ходя на Централна Баня - Що? - Атмосферата ми допада...

Статистика

  1. 289797 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

САЩ и Русия продължават разговорите, следващата седмица ще е ключова

/ Свят 112
putinxujlo putinxujlo / Неутрално
До коментар [#102] от "Realist": Същото беше и при Сталин. Оказва се, че дълго време съм бил приятел с внуците на нашите съседи, чиито предци написаха донос на своите роднини през 30-те години. Те са жители на село в Тулска област, наклеветиха роднините си, а когато те бяха затворени и разстреляни, заели московския им апартамент. Пак казвам, не виждам исход. И за това и децата ми в задграницата и внуците и тяхните деца ще живеят извън Русия. Всичко ще направя за това." Сред нас, християните има Покаяние и Прошка. И също, децата и внуците не отговарят за действията на бащите и дядовците си. В крайна сметка, от един момент нататък трябва да продължим да живеем заедно, всеки с кусурите и греховете си. Дано, опростени! Същото се е случило и на германците в Германия след ВСВ. Русия е велика държава с огромен интелектуален потенциал. Лошото е, че този потенциал се пилее за сметка на тази отвратителна, тъмна и миризлива милиционерска помия, която още се излива от гроба на СССР. ▪️▪️▪️▪️▪️▪️ Германия не е Русия. На нищо не ни учи историята. Те (наследниците) може да не отговарят. Те просто отгледаха на себе си подобни. Майката на тези момчета, беше някаква дребничка служителка на КГБ, а децата й, моите приятели, вече станаха офицери. Единият в полицията, а другият в ФСО. Така е.
(Виж повече >)

Срещу отпуснати авансово 500 млн. лева е ремонтиран законно един язовир, обяви Нинова

/ България 88
МОЙШЕ  ТОЛКОЗ МОЙШЕ ТОЛКОЗ / Весело
[quote#22:"Красимир Андонов"]Щом се появи трола с картинките - чакайте скорошни избори![/quote] 😀Според датата на регистрацията ти НЕ СИ "новобранец"😀! Щото БАЯ ГРЕШИШ-ТОЗИ ПЪПЧИВ (душевно) ЧЕКИДЖИЯ вилнее предимно през уикендите😀 НЕНОРМАЛНИК, к'о да го пра'иш😀 До коментар [#22] от "Красимир Андонов":
(Виж повече >)

Срещу отпуснати авансово 500 млн. лева е ремонтиран законно един язовир, обяви Нинова

/ България 88
Lee  Gier Lee Gier / Весело
[quote#7:"BiGman1"]Тия пари с чували ли са ги изнасяли или ще разнообразите репертоара, че вече ставате банални?[/quote] 500 000 лв са почти 250 000 евро , в банкноти по 500 евро = 500 банкноти, една пачка има 100 къса (така се казва в банката) значи 5 пачки. Ганчо, ти сви ркал ли си на потен ром? Щото имаш вида на потенциален пребиваващ в Ловешкият. Ще задминеш Иво Папазов и Теодоси Спасов по свирня. Ще пееш Доко, Доко на два микрофона
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.