Статистика

  1. 280561 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Московски таблоид описа българи като "нехора" в репортаж "как в София надига глава нацизмът"

/ Свят 255
hik131059121 hik131059121 / Неутрално
Написах го в жалкия им сайт, но отрепките или трият, или изобщо не публикуват, затова ще го напиша отново тук, пък дано на някой руснак или проколхозник му просветне (въпреки че такива екземпляри обикновено са с много нисък интелект и изпитват трудности да мислят, камо ли да научат английски): Remember these two words in English, Russian ignorants: LEND-LEASE. Learn well which country saved your sorrow butts during WW2 from total defeat and complete annihilation, and when you learn to show some respect and gratitude towards your saviours, then you will have the morality to lecture us, Bulgarians, about gratitude. Till then - FUCK OFF!
(Виж повече >)

Антоанета Цонева и Дани Каназирева в спор може ли да има честни избори

/ Избори 2021 49
Emil Dimov Emil Dimov / Разстроено
Дани Каназирева от "ГЕПИ" (тази кака се качи на "кораба на удавниците" след като баце си я хареса на последните местни избори където му беше "опозиция" и е от дългата редица на "критиците" му превърнала се в най-яростен негов защитник, а факта че правеше компания на "кухия" в комисията на Мая в миналия парламент много говори за какво става дума!) и Антоанета Цонева от "Демократична България" влязоха в спор по Би Ти Ви по темата: могат ли да се проведат честни избори? ако ГЕПИ претендира за "честни" избори, то това е оксиморон! (ха-ха-ах!!!) и когато няКОЙ като Дани (разбира се не Барни Ръбъл, но и тя е кат' него?!) ти обяснява, че видиш ли машинния вот бил вреден и неконституционен трябва да се замислиш този човек какво защитава честен вот или плаче за отминалата възможност да фалшифицира протоколите и да управлява купения и корпоративен вот - "жалба за отминалата благинка" и жалка работа!!!
(Виж повече >)

Кой е всъщност Ван Гог?

/ Книги 7
Моа Преател Тайпи Моа Преател Тайпи / Неутрално
[quote#1:"Петър Самсонов"]Нали, драги Тео? Помощ!!![/quote] Кирил Чуканов: Квантовият генератор в “Златен век” ще прави ток за по-малко от 2 ст. на киловатчас Господин Чуканов, за вашия квантов генератор се чу в България преди около 2 години. Сега се разбира, че той ще бъде използван в сградата “Златен век”, ако “Артекс Инженеринг” я построи в “Лозенец”. Кажете от първо лице какво представлява това ваше изобретение? - Енергийното захранване на емблематичната сграда “Златен век” ще става от генератор, произвеждащ квантова свободна енергия във форма на кинетична енергия, превръщана в електрическа енергия. Никакъв външен енергиен източник не е нужен... Това е мое изобретение, защитено от два американски патента. Използва се мощна, изкуствено създадена кълбовидна мълния, която представлява двудименсионен квантов обект, подчиняващ се не на обикновените физически закони, а на свои квантови ограничения. Едно от нейните квантови свойства е нарушение на закона на запазване на енергията при определени условия. Тези обекти и науката зад тях са непознати за конвенционалната наука. https://www.24chasa.bg/mnenia/article/7383465
(Виж повече >)