С Дневник повече не\nНЕ говоря, така ме хързулнахa с този\n

Статистика

  1. 295534 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Над 66 хил. за седмица: Руснаците бягат масово към Европа

/ Войната в Украйна 106
Norman Granz Norman Granz / Неутрално
До коментар [#57] от "Nedyalko Lazarov": Щофер, ти току-що показа нагледно гигантската разлика между Америка и голямото кафяво петно северно от Монголия. 125,000 избягали за 14 години са колкото от Русия за ЕДИН ДЕН. Отвен това не съм чувал на границата с Канада да е имало мобилизационен пункт, откъдето да ги прибират насила и на ДРУГИЯ ДЕН да ги пращат на фронта. И още: във Виетнамската война за 15 години Америка дава 56,000 убити - толкова, колкото голямото кафяво петно северно от Монголия за 7 месеца. Всичките трупове са издирени, идентифицирани, репатрирани и погребани с военни почести, докато вие РАНЕНИТЕ СИ ГИ РАЗСТРЕЛВАТЕ на полето и ги оставяте да ги изядат гаргите и мравките.
(Виж повече >)

Над 66 хил. за седмица: Руснаците бягат масово към Европа

/ Войната в Украйна 106
standup.straight standup.straight / Неутрално
Верно рубладжиите са на изчезване . Само един дечев се мъчи да скимти нещо, мъчи се да защитава фашистите но не му се получава. Розовата армийка търпи унижение след унижение. Не стига, че ги хранят с консерви от времето на славния г-н Горбачов, не стига, че нямат оръжие но и се налага да си носят дамски превръзки и тампони, защото няма елементарни медицински консумативи и лекари......... Сериозно ранените май наистина си ги застрелват и ги зарязват по канавките. Няма кой да се грижи за тях няма и с какво....Няма друга толкова срамна и позорна пасмина като розовата армия.
(Виж повече >)

Над 66 хил. за седмица: Руснаците бягат масово към Европа

/ Войната в Украйна 106
kaiser kaiser / Неутрално
[quote#62:"hamiltonf"]А бе, къде е ония "Ахмак сила", да не са го могилизирали?![/quote] Да е само той, много се покриха. Сещам се за един доста активен - тос-буратино. Повечето бяха трибуквени. Останаха само ментално предизвиканите.
(Виж повече >)