Яяя, марш в ъгъла!\nНе позволявам   на дечурлига\nда ни съдят!   агент Павел

Статистика

  1. 245632 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

България е безразлична към насилието над жени, смята специалният докладчик на ООН

/ България 292
Росен съм аз а Путлер ще капитулира Росен съм аз а Путлер ще капитулира / Неутрално
Едно мнение на непознат за мен човек във връзка с ИК и стратегията срещу сеемйството в България. Групата на стратезите е ЗА по-добра държава НА децата ни! Мнозинството от членовете на групата са от КП "ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ - ОБЕДИНЕНИЕ" (ДА България, ДСБ, Зелено движение). По метода на дедукцията зад Стратегията за детото стои Демократична България. Бих искала да добавя, че Демократична България не успя да влезе в Народното събрание, затова реши да го направи през задния вход - НПО. Гражданите не избират представителите на НПО, същевременно Законът за социалните услуги осигурява на последните неограничена власт. От 01.01.2020 г. ще живеем в неправителствена република, но правителството това не го притеснява.
(Виж повече >)

От Русия вече се месят в изборите в САЩ, обяви "Фейсбук"

/ Свят 64
stokn stokn / Неутрално
[quote#58:"vesolr"][/quote]"...как си пропуснал громенето на "злодея" Сорос от т.нар. "дясно настроени хора", които повтарят опорните точки на Кутев и бригадата му?" Значи които громим "злодея Сорос" сме или от т. нар. "дясно настроени хора", или повтаряме "опорните точки на Кутев и бригадата му"? А ти?
(Виж повече >)

От Русия вече се месят в изборите в САЩ, обяви "Фейсбук"

/ Свят 64
disclosure disclosure / Неутрално
Look who's talking!! Facebook! Инструментариумът на мафиотския клан - "Буш, Клинтън, Обама". Дори и с този инструментариум, нео-либералната мафия губи по всички фронтове. Затова е и този вой.
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.