-В първия сет веднага\nакумулирах синтаксис, после Рафа\nвключи\nнеговия,\nборихме ги два сета,но накрая моят\nдрастично спадна...

Статистика

 1. 218596 Комикса общо
  /
  0 Комикса за деня

Коментари на часа

Надзираващият "Руското разследване" в САЩ подаде оставка

/ Свят 203
bryghtlyght bryghtlyght / Неутрално
До коментар [#201] от "gozambo": Атмосферата е наистина отвратителна. Демократите надминаха себе си. Всъщност, показват истинските си цветове. И в друга дописка го казах, не ми се мисли какъв хаос пак ще настане, ако демократите превземат долната камара, каквито уж били очакванията (то, и че Стрина ще е президент беше 95% сигурно). Впечатлението ми днес е, че всъщност правят всичко възможно да отвратят от себе си даже твърдото си ядро, та, ще видим на 6-ти Декември каква ще се окаже истината. Ще съм вън от страната точно на този ден, та ще се снабдя с absentee ballot, не че нещо зависи от мен, но трябва да го направиш даже просто от самоуважение. Положението е направо нетърпимо. Ей ги, лъжльовците от The New Yorker, и те се включиха днес в хора на лъжата и мръсотията. Хаос. Неописуем демократски хаос, ви казвам, та даже и Блумбърг се извъртя и обяви номадска кандидатура, за да предотврати превръщането на САЩ в социалистическа неразбория. Това е явно новият фашизъм -- от една страна тотално развращаване на населението с gender liquidity, a от друга третиране на предимно белия мъж като враг и то на сексуална основа. Хитлер убиваше воден от расизма, Сталин убиваше, позовавайки се на съчинена от Маркс класова борба, пост-модернизмът днес унищожава чрез интелектуални безумия и води идеологическата си борба не вече в името на някакви абстрактни идеали, а целенасочено срещу един конкретен враг -- мъжа, особено срещу локалния бял мъж (мигрантите-мъже са съвсем добре дошли; най-малкото са по-вирилни от отрудения и побъркан от изисквания и критики локален бял мъж, на когото му е само до леглото), борба изключително на сексуална основа. Щом всичко друго се изчерпи, вади се секс-картата, без оглед на истината. Мъжът нямал думата. Само на жената трябвало да се вярва. Мракобесие по-долно от онова по време на средновековието. Усещаше се и преди, но днес, бял мъж трябва да си е загубил ума или да е някакъв болен авантюрист, за да се съгласи да бъде например професор в университет. Това значи да си заложи живота на карта или да се съгласи да играе най-недостойни игри на whimp.
(Виж повече >)
Коментари (6)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на The Blue Danube
  The Blue Danube
  Рейтинг: 479 Неутрално

  "Имало е някаква тлееща компликация. Това са взаимоотношения между субекти, които са предпазливо отдалечени от изпълнителната власт като намеса и прочие, но няма какво да бягаме от отговорност - естествено, че като не могат сами да излязат от някакъв казус, трябва да се оплачат на държавата. Това е естествено намерение…"

  За човека можеш да съдиш по приятелите му.
 2. 2 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 3452 Неутрално

  Григор постигна много !

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 3. 3 Профил на джендър дебне в храсталака
  джендър дебне в храсталака
  Рейтинг: 2731 Разстроено

  До коментар [#1] от "The Blue Danube":

  Дозирай информацията,че ще изпаднем в интровертност!

 4. 4 Профил на Lady Zeppelin
  Lady Zeppelin
  Рейтинг: 1578 Неутрално

  Добре, че Григор не изпада в интровертност като министърката на спорта.

  Je suis Charlie. Fluctuat nec mergitur.
 5. 5 Профил на ret
  ret
  Рейтинг: 738 Неутрално

  Пълен конфиденс,мама му стара!

 6. 6 Профил на Веселин
  Веселин
  Рейтинг: 732 Весело

  Не, Гришо е земен човек и не може да приказва като онова недоразумение министърката.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.