кВо ни дреме на нас , че нЕкакъв тъп народ иска мажоритарни избори

Статистика

  1. 278279 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

България е рискова зона за заразяване с коронавирус по германските критерии

/ България 55
koz koz / Неутрално
[quote#37:"hope"]на България отне 2 млн. от населението и два пъти повече работни места.Образованието и здравеопазването са сринати.[/quote] Отне, защото могат и искат да живеят и в друг свят. Щяха да заминат и през соца, ако държавата им разрешаваше. Нали помниш, че имаше изходни визи? Искаш да ходиш да учиш/работиш в Европа, да ама държавата не те пуска! Защото, ако ги пуснеше, в държавата нямаше да остане никой.
(Виж повече >)

Сбогом, мой Дон Корлеоне!

/ Избори 2021 70
nmy381005793 nmy381005793 / Неутрално
Тук Смилов бърка в сравнението, не е Дон Корлеоне, ГЕРБ и Борисов управляват като “латино американски Картел” все още не сме видяли противници на картела провесени от мостовете, голи, вързани за краката но все още има време. Самият Бойко е Chicken Sh#t . You can’t make chicken soup with chicken sh#t. :)
(Виж повече >)

Сбогом, мой Дон Корлеоне!

/ Избори 2021 70
Smoke Smoke / Неутрално
Борисов навремето се кефеше да подхвърли някаква глупост и всички партии се хвърляха да се обясняват, разграничават или противопоставят: "Аз само им подхвърлям стръв и те кълват като шарани на гола кука" А сега него истерия го тресе и му се привиждат конспирации и бели мишки, без някой да е направил каквото и да е. Затова плаши как компромати щял да вади; здрави момчета щял да праща; самохвали се по най-идиотски начин; заплашва с мигранти; заплашва с биячи. Във всяко смислено нещо, направено от другите, вижда комплот. И все льотчикът му бил виновен :))) А той (льотчикът) нищо не е направил, само си изпълнява задълженията по конституция.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.