Референдум за Камчатка.  Писна ми да съм руска мечка.\nИскам в Аляска!

Статистика

  1. 303716 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Зеленски: Украйна е готова да започне контранастъплението си

/ Свят 575
dnevnikar dnevnikar / Неутрално
ВИИ Маркс имени В.И.Ленина Блъфира "контраофанзивно". Зелята приказва за да им измери колко чип в каскети имат фараони клети. Я настъпи с поход следващ кален сезон или по-следващ. Вие защо се тревожите? До коментар [#34] от "faraon": Не знам на какво разчита Зеля, но няма шанс. Военни специалисти от различни държави го предупредиха за опасностите, онзи ден дори Унгария пробва да възпре контраофанзивата. Зеля ще претърпи огромни загуби, още в началото на операцията - всяко минимално съсредоточаване на войници и техника ще привлича вниманието на руската авиация и артилерия.
(Виж повече >)

"Продължаваме промяната": ДПС не са кадрували в кабинета, говорехме за конституционна реформа

/ България 179
Костадин Иванов Костадин Иванов / Любопитно
До коментар [#78] от "пРезидента!": "60% от мат'риалът иска правителството на ГЕРБ-ПП-ДБ. Това според статистиката" ============ Тая статистика на инструктажа на ПеПейските тролове ли беше правена? Даже в "Дневник" няма такова одобрение, а другаде ги спукват от подигравки.
(Виж повече >)

"Продължаваме промяната": ДПС не са кадрували в кабинета, говорехме за конституционна реформа

/ България 179
Костадин Иванов Костадин Иванов / Неутрално
[quote#69:"terminal velocity"]Мръсната, продажна политическа измет е решила, че може да си прави каквото си иска и стадото само ще поблее по форумите и ще млъкне. Мисля тоя път са в голяма грешка. Такъв гьонсурталък не е имало никога и протеста дето се задава ще помете бая политически кариери. [/quote] Чувал ли си" "Ден година храни"? Ако останат 2 месеца, ще има за цял живот.
(Виж повече >)