нЕкви Ше ми разправят , че само с дудук не става  да бе да , става и още как

Статистика

  1. 252815 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Няколко души са задържани при акция на прокуратурата в Басейнова дирекция - Пловдив

/ България 26
cinik cinik / Неутрално
Дами и господа, става дума за гигантско недоразумение! Здравите сили на народа, предвождани от техните морални колоси Недялко Недялков, Борислав Цеков и Петьо Блъсков, от страниците на глашатая на истината в-к ПИК заявиха ясно очакванията си към новия главен прокурор да разгроми зелените рекетьори, Българския Хелзинкски Комитет, Америка за България, Гринпийс и да изтараши редакциите на Капитал, КлубЗ и Биволъ. Вместо това сме свидетели на разправа с българския бизнес в лицето на неговите най-дейни и находчиви предприемачи. Жертва падна и про-бизнес ориентирания Нено Димов, който допускаше изхвърляне в природата на разумно количество радиация, лайна, сажди и бали с пластмасови пликчета в името на икономическия прогрес на България. На всичкото отгоре, вместо гей-парада, разтури Луков марш.
(Виж повече >)

Неправилна преценка на собствените възможности била причината Джамбазки да шофира пил

/ Видео 44
samoedin samoedin / Неутрално
""Не се чувствах пиян, иначе нямаше да посмея (бел. ред. - да шофира). Разбира се, имало е много случаи, когато съм преценявал, че не е уместно и удачно. Този момент не беше такъв", каза още той, като добави, че вината за случая е изцяло негова и затова досега не коментирал случая, за да не "натрапва оправдания"." Колко сте смешни и жалки като почнете с "натрапваните оправдания", които показват такава огромна кухина в пространството между ушите, че просто си викаш в каква държава живея и какви хора ме представляват у нас и в Брюксел.....
(Виж повече >)

Няколко души са задържани при акция на прокуратурата в Басейнова дирекция - Пловдив

/ България 26
UJC4040 UJC4040 / Неутрално
А полицаите с маски и оръжия що щат там? Очаквало се е въоръжена съпротива при изземване на няколко папки? Или е имало основателни подозрения, че 84 годишния управител ще окаже ожесточена съпротива и ще приложи насилие над нежните представители на прокуратурата? Виждаме стила на Бате, но творчески доразвит. Ако не сложат пранги на дядото, ще е сериозно отстъпление пред чувството ми на удовлетвореност от мачкането на престъпността с пролетарски устрем и непоколебимост.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.