Росен Плевнелиев - международният адвокат на ЕВН

Статистика

  1. 287867 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Коронавирусът и ваксинирането: данните на 27 ноември

/ България 69
gmranger gmranger / Неутрално
[quote#1:"1908"]Така, нали видяхте новата наредба на ЕС за зеления сертификат? В него ще влизат хората с три дози. Искам да попитам двудозовите не се чувствате малко глупаво (най-меко казано), след като вече сте в отбора на плоскоземците? За еднодозовите да не говорим - те са за затвор. Бу-ха-ха![/quote] Двудозовите вече измряхме от странични реакции, та не знам на кого говориш. Оцеляха само тия с фалшивите сертификати.
(Виж повече >)

Коронавирусът и ваксинирането: данните на 27 ноември

/ България 69
DDR DDR / Неутрално
До коментар [#5] от "Разобличител": Не си прав. Не малко всксини се реимунизират на 5, 3 и дори 2 години. (например за кърлежите) а други на една година или дори по малко (за болестите из Африка например). До коментар [#5] от "Разобличител": "Имунизационният календар на истинските ваксини включва обновяването им през десет години"
(Виж повече >)

Коронавирусът и ваксинирането: данните на 27 ноември

/ България 69
faraon faraon / Неутрално
[quote#16:"pitanka_3"]България да я разделят на две в едната западната на ваксърите и източната на "плоскоземците" да видим коя ще оцелее. Залагам на източната.[/quote] От 28-те хиляди, починали от Ковид по официални данни, ваксинираните са не повече от 500-600 човека. Като че ли българите започнаха да прозират каква огромна заплаха за техния живот е к19 и все повече от тях се ваксинират. С поне 1 доза са минимум 1,9 млн. наши сънародници или 1/3 от пълнолетните.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.