Ние сме живото доказателство как много глупаци с право на глас могат да докарат на власт такива като нас.

Статистика

  1. 278439 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Бавенето на проверката на "Градус" нанася щети на капиталовия пазар

/ Анализи 48
cinik cinik / Неутрално
Бухалката КФН, която беше тръгнала да проверява сделките на Владо Панев за 20 години назад, ще трябва да свърши малко работа по същество, която е проспала. А слушайте ми думата, ако един виден гербаджия източва пенсионни фондове, другите едва ли са стояли и са гледали с тъжни очички. Схемите имат свойството да се мултиплицират много бързо с паролата "Бате кИре, таа година от кфо че се дебелее?"
(Виж повече >)

Бавенето на проверката на "Градус" нанася щети на капиталовия пазар

/ Анализи 48
hodounski hodounski / Неутрално
Тези наистина искат да съсипят и малкото ,което работи. Време е какетурата кафенето /КФН/ да си заработят част от заплатите .Затова ли преди 2г искаха да закрият пенсионните фондове ? Защото са ги набълбукали с надценени акции?
(Виж повече >)

Прокуратурата е започнала проверка на думите на обявилия се за изнудван от властта бизнесмен

/ България 167
Lou Lou / Неутрално
Този филм сме го гледали. Всяка годинапо няколко пъти. Финалът на филма винаги е един и същ, скучен и невзрачен. Резултатите от проверката ще бъдат: - няма дани и доказателства за извършено престъпление - няма установена връзка между Иван Пилето и изнудването - няма доказана намеса на министър Аврамова. - няма доказани заплахи - няма нарушения в последвалите прокурорски дела срещу Илчовски - Най-много да намерят някой дребен чиновник и са го обвинят в чиновническа грешка за съдебния натиск срещу Илчовски Но пък ще има други резултати - присъда срещу Илчовски за клевета и огромно обезщетение в полза на Петя Аврамова - присъда срещу Илчовски за клевета и огромно обезщетение в полза на Иван Пилето. Всичко това ще се случи след 2-3 години проверки. Някъде около 2024 г., когато никой вече няма да помни случая.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.