В ПОНЕДЕЛНИК  НЕ СЕ БРЪСНА, А\nВ НЕДЕЛЯ\nПЛЕЩЯ ГЛУПОСТИ

Статистика

  1. 245731 Комикса общо
    /
    43 Комикса за деня

Коментари на часа

Британската полиция откри 39 тела в контейнер на камион, смята се, че е дошъл от България

/ Европа 77
espresso espresso / Неутрално
До коментар [#42] от "gonz0104": Съгласен съм, посолствата просто не си вършат работата. Аз самият, лаик отвсякъде, дето това никога не ми е било работа, мога за 15 минути да напиша опровержение на уж фактите, цитирани в Гардиън преди три дни - Каракачанов, при всичките си кусури, не е предлагал резервати за цигани като за американските индианци и това може да се провери с линк към тъпата му концепция. Няма безразборни безнаказани убийства на цигани по селата на расова основа и това може да се провери лесно със статистиката на убийствата - половината са вътре в семейството или заради ревност, повечето са по градовете, 96% са разкрити https://www.mediapool.bg/drastichen-rast-na-ubiystvata-na-zheni-pri-domashno-nasilie-news289376.html МВР веднага ще даде статистика за последните 3 години, ако от посолството им я поискат официално и Гардиън ще е длъжен да я публикува, а сетне конкурентните медии ще се погрижат опровержението да стигне до много читатели. Няколко пъти да направи така посолството и медиите ще се насочат към друга лесна мишена. Да им..... хрантутниците.
(Виж повече >)

Евростат: България е на дъното в почти всички класации за качество на живот

/ България 34
cinik cinik / Неутрално
По брой автомобили на жител и консумация на твърд алкохол винаги сме на призово място. Очевидно парите отиват приоритетно за нафта и ракия, а Топлофикация и ипотеката могат да почакат.

Брюксел вкара вълка в българската кошара

/ Анализи 22
Jumbo Jet Jumbo Jet / Неутрално
[quote#5:"Jumbo Jet"]Опа... още един дежурен мрънкалник се изтропа... ще има и от другите.Вчерашния доклад ви бръкна не знам къде... или по-точно не казвам къде.[/quote] Толкова плюнки по България бяха, толкова рев и късане на ризи, пък накрая снеха мониторинга. Оооооо.... това е непоносимоооо... не е честноооо...
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.