Чок селям,Местан  баш ортак ефенди

Статистика

  1. 245248 Комикса общо
    /
    57 Комикса за деня

Коментари на часа

Иван Гешев не зачита основни принципи на правото, обяви Хелзинкският комитет

/ България 99
Дон Кихот Дон Кихот / Весело
"Иван Гешев не зачита основни принципи на правото, обяви Хелзинкският комитет" "Обявено" не означава "доказано"! Например, колко ми струва да обявя, че БХК не зачита основни принципи на обществения морал и си присвоява правомощия, които не са му делегирани. И под това ще се подпишат десетки хиляди, вервайте ми! Няма да питам съфорумците, колко души според тях ще се подпишат под обявата в заглавието (да им напомня, че в Силистра трима души протестираха с плакат, на който пишеше:"Силистра не одобрява Гешев за главен прокурор".).
(Виж повече >)

Полските консерватори осребриха в изборна победа социалните си разходи

/ Европа 1
АзКлавдия АзКлавдия / Неутрално
Висока активност, нито дума за изборни нарушения, но имало опасност за демократичните стандарти! Вземете се събудете най- сетне от тоя културно марксистки сън, че вече даже не е смешно.

Войски на Асад напредват в Северна Сирия, Русия "не си и помисля" за сблъсък с Турция

/ Свят 174
bez_ime2 bez_ime2 / Неутрално
[quote#125:"Noise"]До коментар [#113] от "bez_ime2":Нямаше да има, ако някои не бяха я запалили и финансирали.Да имаш обяснение на факта, че по времето на цялата война 80%+ от населението, живееше в земите под контрола на Асад?!И там нямаше обезглавявания и преследване на християни, примерно?![/quote] О, това вече съм го чел във в. "Работническо дело"... Случайно да си бил журналист там? :)
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.