I'll be  back soo

Статистика

 1. 245731 Комикса общо
  /
  43 Комикса за деня

Коментари на часа

Британската полиция откри 39 тела в контейнер на камион, смята се, че е дошъл от България

/ Европа 79
espresso espresso / Неутрално
До коментар [#42] от "gonz0104": Съгласен съм, посолствата просто не си вършат работата. Аз самият, лаик отвсякъде, дето това никога не ми е било работа, мога за 15 минути да напиша опровержение на уж фактите, цитирани в Гардиън преди три дни - Каракачанов, при всичките си кусури, не е предлагал резервати за цигани като за американските индианци и това може да се провери с линк към тъпата му концепция. Няма безразборни безнаказани убийства на цигани по селата на расова основа и това може да се провери лесно със статистиката на убийствата - половината са вътре в семейството или заради ревност, повечето са по градовете, 96% са разкрити https://www.mediapool.bg/drastichen-rast-na-ubiystvata-na-zheni-pri-domashno-nasilie-news289376.html МВР веднага ще даде статистика за последните 3 години, ако от посолството им я поискат официално и Гардиън ще е длъжен да я публикува, а сетне конкурентните медии ще се погрижат опровержението да стигне до много читатели. Няколко пъти да направи така посолството и медиите ще се насочат към друга лесна мишена. Да им..... хрантутниците.
(Виж повече >)

Евростат: България е на дъното в почти всички класации за качество на живот

/ България 39
cinik cinik / Неутрално
По брой автомобили на жител и консумация на твърд алкохол винаги сме на призово място. Очевидно парите отиват приоритетно за нафта и ракия, а Топлофикация и ипотеката могат да почакат.

Британската полиция откри 39 тела в контейнер на камион, смята се, че е дошъл от България

/ Европа 79
Green Day Green Day / Неутрално
Само аз ли се ужасявам от мисълта, че 39 човешки същества са намерени, задушени като кучета, в контейнер за ТИР в средата на високо цивилизования, образован, техоноличен и хуманистичен първи свят? И той се "шокира" и "ужасява", докато с другата ръка произвежда пръжия, финансира и инициира войни (простете, "операции") и кризи, водещи до смъртта на още хиляди и хиляди човешки същества от бомби и картечници, глад, болести и мизерия? А вие се дракате за какво бил казал чичо Ройтерс. Ще се разбере кой откъде е, откъде е тръгнал и през къде е минал. И кво от това?
(Виж повече >)
Коментари (1)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Самуил Литов - Non serviam!
  Самуил Литов - Non serviam!
  Рейтинг: 648 Неутрално

  Готов е - правосъден министър, апелативен прокурор, конституционен съдия ... Все пак е репресиран ...

  Колтуклиева и Беновска искат да пипнат "мекия кинжал", а ти?
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.